Προσφυγή στον Παναθηναϊκό για οφειλές προς το Στάδιο

Οι δικηγόροι των πρασίνων “χτυπούν” υπερωρίες τις τελευταίες μέρες αφού τα ανοιχτά μέτωπα των πράσινων είναι πολλά και όχι μόνο το ΑΣΕΑΔ. Η προσφυγή του ΟΑΚΑ κατά του Παναθηναϊκού για οφειλές των πράσινων προς το Στάδιο. 

PROTODIKEIO

Την Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015 είχε οριστεί στο Πρωτοδικείο Αθηνών η προσφυγή του ΟΑΚΑ κατά του Παναθηναϊκού για οφειλές των πράσινων προς το Στάδιο.

Οι δικηγόροι του Παναθηναϊκού “χτυπούν” υπερωρίες τις τελευταίες μέρες αφού τα ανοιχτά μέτωπα των πράσινων είναι πολλά και όχι μόνο το ΑΣΕΑΔ. Όσοι με διαβάζετε όλα αυτά τα χρόνια γνωρίζετε ότι δεν με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με μια είδηση κοινή λήψης και σε καμία περίπτωση δεν θα σχολιάσω το γεγονός ότι τελικά ο Παναθηναϊκός προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ το οποίο έβριζε πριν από ένα μήνα για την τότε απόφασή του που ουσιαστικά είχε δικαιώσει τον Ολυμπιακό.

 

Μια φωτογραφία δείχνει ότι ο Παναθηναϊκός έχει ανοιχτό δικαστικό μέτωπο και με το ΟΑΚΑ.

 

Παρότι έχουμε διαβάσει ότι τα έχουν βρει σε όλα με τη διοίκηση του Ολυμπιακού Σταδίου για παλιές οφειλές, φαίνεται ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

 

Μάλιστα, την Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015 είχε οριστεί στο Πρωτοδικείο Αθηνών και η εκδίκαση της προσφυγής του ΟΑΚΑ κατά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για οφειλές που αφορούν μισθώματα παλαιότερων χρόνων.

 

Την κατάληξη του δικαστηρίου δεν την έχουμε πληροφορηθεί. Το θέμα όμως είναι ότι τόσο καιρό τα πράσινα Μέσα μας έλεγαν ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αλλά για ακόμα μια φορά τα γεγονότα τους εκθέτουν.

Φωτογραφία – ντοκουμέντο από τον Ερυθρό Κατάσκοπο του RedPlanet.gr.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0