Ίβκοβιτς: «Νομίζαμε πως είχε τελειώσει το παιχνίδι…»

Ίβκοβιτς: «Νομίζαμε πως είχε τελειώσει το παιχνίδι…»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης των παικτών του όταν η διαφορά πήγε στους 11 πόντους, πέντε λεπτά πριν τη λήξη, απέδωσε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς την ήττα της Αναντολού Εφές από τον Ολυμπιακό.

ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ (ÅÕÑÙËÉÃÊÁ 2015-2016)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντούσαν Ίβκοβιτς:

«Απόψε ήταν μία σκληρή μάχη. Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός στην άμυνα, στο πρώτο ημίχρονο και το κακό για εμάς ήταν τα φάουλ του Ερτέλ από νωρίς. Στα πρώτα 20 λεπτά ήμασταν κοντά στο σκορ, αλλά πιστεύω πως στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, ειδικά στην επίθεση. Πέντε λεπτά πριν το τέλος πήγαμε την υπέρ μας διαφορά στους 11 πόντους, αλλά κάναμε το μεγάλος λάθος να νομίζουμε πως το ματς τελείωσε και πως είχαμε νικήσει.

Αντίθετα με την κανονική διάρκεια του παιχνιδιού, ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός στην άμυνα στην παράταση, αλλά μας χτύπησε στην επίθεση και με τα ελεύθερα τρίποντα του Λοτζέσκι. Φυσικά και αυτό είναι δικό μας λάθος, γιατί δεν αντιδράσαμε υπεύθυνα. Σίγουρα ήμασταν και επηρεασμένοι από τους τραυματισμούς και περιμένουμε να μάθουμε από το ιατρικό επιτελείο. Αν είμαστε πλήρεις, τότε πιστεύω πως θα είμαστε ακόμη καλύτεροι. Μετά από 48 ώρες αντιμετωπίζουμε την Μπεσίκτας.

Θα πρέπει να μάθουμε από το ματς και να συνεχίσουμε την προετοιμασία μας».