Τι ισχύει με Λο!

Τι ισχύει με Λο!

Πείτε πως ο Λο δεν προερχόταν από σοβαρό τραυματισμό, τότε στον Πειραιά δεν θα έψαχναν ούτε στιγμή κάποιον άλλον πόιντ γκαρντ.

law1

Πόσες φορές ακούσαμε τον Γιώργο Μπαρτζώκα να λέει ότι η απουσία του Αμερικανού ήταν το μεγαλύτερο πλήγμα για την ομάδα του; Ο Έλληνας κόουτς δεν ψευδόταν, αφού ο Λο δεν αντικαταστήθηκε ποτέ και το πρόβλημα ήταν εμφανέστατο στους Πειραιώτες.

Ο αριστερόχειρας γκαρντ συνεχίζει στη Νέα Υόρκη την αποθεραπεία του και τονίζει πως από τον Αύγουστο θα είναι έτοιμος να πατήσει και πάλι παρκέ. Έχει απορρίψει οποιαδήποτε πρόταση του έχει προκύψει, αφού νιώθει πως έχει αφήσει κάτι στον Πειραιά. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του μπορεί να τον ανανεώσει (έχει συμβόλαιο που οι «ερυθρόλευκοι» αποφασίζουν την επέκτασή του), αλλά υπάρχουν δύο σοβαρά εμπόδια.

Πρώτον, θα πρέπει οι ιατρικές του εξετάσεις, τις οποίες θα ζητήσουν οι Πειραιώτες, να είναι πεντακάθαρες και από την άλλη το υψηλό συμβόλαιο που έχει συμφωνήσει για τη σεζόν 2014-15. Στο κλιμακωμένο συμβόλαιό του, ο Λο έχει κάτι… χρωστούμενα για φέτος (διατεθειμένος να «χαρίσει» πολλά στην ομάδα), ενώ έχει συμφωνήσει για ένα εκατομμύριο δολάρια για τη νέα χρονιά.

Η θέληση του Θρύλου είναι να παραμείνει, όμως το αγκάθι του συγκεκριμένου ποσού μπορεί να είναι εύκολα ο λόγος για να χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών. Παράλληλα τίθεται και το εύλογο θέμα εάν θα είναι ο ίδιος παίκτης μετά τον σοβαρό τραυματισμό του. Δεν έχει χρόνο για πειράματα ο Ολυμπιακός και μόνο ο παλιός Λο τον ενδιαφέρει έντονα.

Πηγή : http://www.gavros.gr/article/75139/ti-isxyei-me-lo/

Share and Enjoy !

0Shares
0 0