«Μπλόκο» στους Νέους ο Ολυμπιακός

«Μπλόκο» στους Νέους ο Ολυμπιακός

Εντολή στους Παπαπέτρου, Αγραβάνη και Χριστοδούλου να μην πάνε στη σημερινή πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής Νέων,έδωσε σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση του Ολυμπιακού.Στα άκρα με ΕΟΚ οι «ερυθρόλευκοι».

ÁÍÁ×ÙÑÇÓÇ ÔÏÕ ÏÓÖÐ ÃÉÁ ÔÏ ÊÁÑÐÅÍÇÓÉ ÏÐÏÕ ÈÁ ÐÑÁÃÌÁÔÏÐÏÉÇÈÅÉ ÔÏ ÂÁÓÉÊÏ ÓÔÁÄÉÏ ÐÑÏÅÔÏÉÌÁÓÉÁÓ ÔÇÓ ÏÌÁÄÁÓ
Το’ πε και το κάνει ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση της ΚΑΕ έδωσε εντολή στους παίκτες του που έχουν κληθεί στην Εθνική Νέων να μην πάνε στη σημερινή πρώτη συγκέντρωση της ομάδας εν όψει της συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που θα φιλοξενηθεί στην Κρήτη 8 με 20 Ιουλίου.Οι Ιωάννης Παπαπέτρου, Δημήτρης Αγραβάνης και Ανδρέας Χριστοδούλου είχαν κληθεί από τον ομοσπονδιακό προπονητή, Κώστα Μίσσα, και αναμενόταν να είναι στην τελική δωδεκάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο, ωστόσο πλέον η συμμετοχή τους είναι στον αέρα. Μέχρι την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του Ολυμπιακού στους τελικούς, οι παίκτες έχουν άδεια από την Εθνική, αλλά αμέσως μετά πρέπει να ενσωματωθούν.

Υπενθυμίζεται πως χθες ανακοινώθηκε δια στόματος Γιώργου Αγγελόπουλου η απόφαση της ΚΑΕ Ολυμπιακός να μην επιτρέψει σε κανέναν διεθνή να παίξει με το εθνόσημο αυτό το καλοκαίρι αντιδρώντας με τον τρόπο αυτό για το θέμα της ασφάλισης των παικτών.

Όλα αυτά κι ενώ αμέσως μετά την ολοκλήρωση των τελικών αναμένεται η ανακοίνωση των κλήσεων για την Εθνική Ανδρών εν όψει Μουντομπάσκετ.

Αξίζει να σημειωθεί πως βάσει κανονισμού, οι παίκτες που δεν θα ανταποκριθούν στις κλήσεις που θα γίνουν, θα τιμωρηθούν από πρωτάθλημα και Κύπελλο με όσους αγώνες θα λείψουν από την Εθνική (για το Μουντομπάσκετ πέντε ως εννιά παιχνίδια).

Πηγή : http://www.sport-fm.gr/article/mploko-stous-neous-o-olumpiakos/768953

Share and Enjoy !

0Shares
0 0