Λοτζέσκι: «Το θέμα είναι να νικάει ο Ολυμπιακός»

Λοτζέσκι: «Το θέμα είναι να νικάει ο Ολυμπιακός»

Το ζητούμενο για τον Ματ Λοτζέσκι είναι να κατακτήσει τίτλους με τον Ολυμπιακό και όχι ατομικά βραβεία, όπως δήλωσε ο ίδιος με αφορμή την ανάδειξή του στους MVP της πρώτης αγωνιστικής της Α1.

ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÊÏËÏÓÓÏÓ  OLYMPIAKOS - KOLOSOS(BASKET LEAGUE 2015-2016)

Η πρώτη αγωνιστική της φετινής Α1 ανέδειξε τρεις MVP. Ένας εξ αυτών ήταν ο Ματ Λοτζέσκι του Ολυμπιακού τόνισε -μεταξύ άλλων- στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ πως τα ατομικά βραβεία δεν έχουν καμία ουσία εάν δεν νικάει η ομάδα.

«Κάναμε μια ικανοποιητική εμφάνιση στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου και είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να φτάσει στη νίκη», δήλωσε ο Ματ Λοτζέσκι και συμπλήρωσε:

«Πλέον θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Έχουμε την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας αυτή την εβδομάδα και δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τι έγινε, παρά μόνο το επόμενο παιχνίδι που είναι με την Τσεντεβίτα. Όσο για την προσωπική μου εμφάνιση και την ανάδειξη σε MVP της αγωνιστικής, αυτό που έχει σημασία είναι να κερδίζει η ομάδα. Ατομικά βραβεία χωρίς συνολική διάκριση δεν έχουν την παραμικρή ουσία».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0