Δε συμφώνησαν Ολυμπιακός-Μάντζαρης

Δε συμφώνησαν Ολυμπιακός-Μάντζαρης

Ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά η συνάντηση του Βαγγέλη Μάντζαρη με την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά το σίγουρο είναι πως δεν υπάρχει συμφωνία για ανανέωση του συμβολαίου.

BASKET LEAGUE / ÐËÅÉ ÏÖ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / PLAY OFF / FINAL / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS

Άκαρπη απέβη σύμφωνα με πληροφορίες η πρώτη προσπάθεια της ΚΑΕ Ολυμπιακός να έρθει σε συμφωνία για αναπροσαρμογή συμβολαίου του Βαγγέλη Μάντζαρη. Ο διεθνής γκαρντ, συναντήθηκε για περίπου μιάμιση ώρα στα γραφεία της “Arcadia” με τους διοικούντες την ομάδα για να συζητήσουν το θέμα, όμως όπως προκύπτει δεν έδωσαν τα χέρια. Λεπτομέρειες για τα ποσά που έπεσαν στο τραπέζι και τι ζήτησε ο παίκτης δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.Από το ραντεβού, τα πρώτα σημάδια ήταν ενθαρρυντικά, καθώς πριν τη λήξη του, αποχώρησαν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, που ήταν αισιόδοξοι, λέγοντας «όλα καλά θα πάνε». Τις συζητήσεις συνέχισε ο παίκτης με τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ, Γιώργο Σκινδήλια και μετά από λίγη ώρα ο παίκτης αποχώρησε μαζί με τον μάνατζέρ του Ισίδωρο Κούνουπα, χωρίς να πουν το παραμικρό για το τι ακριβώς ειπώθηκε.

Αυτό δε σημαίνει πως ο παίκτης δεν θα ανανεώσει πρόωρα, καθώς μπορεί να ζήτησε χρόνο για να σκεφτεί αυτά που του πρότεινε ο Ολυμπιακός, με τον οποίο ως γνωστό έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, έναντι περίπου 200 χιλιάδων ευρώ. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει και νέο ραντεβού.

Πηγή : Νίκος Ζέρβας για το http://www.sport-fm.gr/article/madzaris/771611

Share and Enjoy !

0Shares
0 0