Ανεπιθύμητοι Οι Λαγοί!!!

Ένας μεγάλος πονοκέφαλος έλαβε τέλος για την αστυνομία του Βελιγραδίου εφόσον σήμερα πληροφορήθηκαν πως οι πράσινοι αρνήθηκαν να παραλάβουν εισιτήρια για την αναμέτρηση της Παρασκευής. Από το Βελιγράδι Ερυθρός Πράκτωρ 7 για το RedVoice.gr

Στην Πρώτη Γραμμή Για Τον Ερυθρό Αστέρα!!!      Red Agent7 Και Στο Facebook…

5242e6d53a583_lagos

Τρίτη αγωνιστική στην φάση των ομίλων της Ευρωλίγκας την Παρασκευή και μία από τις αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν είναι αυτή του Ερυθρού Αστέρα με τον εξασφύριχτο Παναθηναϊκό.

Οι πράσινοι πληροφορήθηκαν της υποδοχής που ετοιμαζόταν για αυτούς, την αποστολή τους αλλά και τον ίδιο τον Τράκη προσωπικά από τα αδέλφια μας στο Βελιγράδι κι είπαν από τώρα να το βάλουν στα πόδια.

Στην κυριολεξία ένιωσαν βαθιά στο πετσί τους του τι πάει να πει ανεπιθύμητος κάπου και γνωρίζοντας πως δεν κατέχουν τα κατατόπια, να βρουν σε ώρα ανάγκης ένα λαγούμι να χωθούν βρε αδερφέ, αρνήθηκαν να παραλάβουν εισιτήρια για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Τεράστια ανακούφιση ήταν αυτό για την αστυνομία του Βελιγραδίου καθώς την αμέσως επόμενη είναι το μεγάλο ντέρμπι Ερυθρός Αστέρας-Παρτίζαν όπου όλη η πόλη θα θυμίζει εμπόλεμη ζώνη.

Η αναμέτρηση μπάσκετ είναι την Παρασκευή 01/11 στις 21:30

Το μεγάλο ντέρμπι, η μητέρα των μαχών όπως λένε εδώ στο Βελιγράδι είναι το Σάββατο 02/11 στις 19:00

Καλή τύχη στα αδέλφια μας!!!

Τα “LIVE” και των δύο αναμετρήσεων στην επίσημη σελίδα μου.

Στην Πρώτη Γραμμή Για Τον Ερυθρό Αστέρα!!!      Red Agent7 Και Στο Facebook…

Share and Enjoy !

0Shares
0 0