Διήμερο ρεπό και μετά Μάλαγα

Ύστερα από τη νίκη επί της ΑΕΚ, ο κόουτς Σφαιρόπουλος έδωσε διήμερο ρεπό στην ομάδα ώστε να ξεκουραστεί. Επιστροφή στις προπονήσεις από την Κυριακή, ξεκινώντας ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Παρασκευής (27/2, 21:45) κόντρα στη Μάλαγα στο ΣΕΦ.

ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÃÁËÁÔÁÓÁÑÁÉ (ÅÕÑÙËÉÃÊÁ 2014-2015) OLYMPIAKOS - GALATASARAY(EUROLEAGUE 2014-2015)

 

Μετά τη νίκη της Πέμπτης επί της ΑΕΚ στο ΣΕΦ, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έδωσε διήμερο ρεπό στην ομάδα, ώστε παίκτες και προπονητικό-τιμ να ξεκουραστούν ενόψει της απαιτητικής αγωνιστικής συνέχειας.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο, άλλωστε, οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις. Την Παρασκευή και το Σάββατο οι Πειραιώτες θα πάρουν πολύτιμες ανάσες και θα επιστρέψουν στο ΣΕΦ την Κυριακή, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το πρώτο παιχνίδι του δεύτερου γύρου στο TOP-16, αντιμετωπίζοντας την Μάλαγα στο ΣΕΦ, το βράδυ (21:45) της Παρασκευής (27/2). Στόχος του Ολυμπιακού η νίκη επί της ισπανικής ομάδας ώστε να παραμείνει στη κορυφή του ομίλου του στο TOP-16. Παράλληλα, θα αρχίσει να προπονείται κανονικά μαζί με την ομάδα και το νέο μεταγραφικό απόκτημα των ερυθρολεύκων, ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, μαθαίνοντας σιγά-σιγά την τακτική και τα συστήματα των Πειραιωτών.
πηγή: RedPlanet.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0