ΠΕΙΡΑΙΟΝΟΣΠΟΡΟΣ……

olympiacos1

Πειραιονόσπορος  έπεσε λοιπόν στην περιφέρεια Αττικής και κανένα φυτό δείχνει να μην μπορεί να ευδοκιμήσει.Φταίει ο σύλλογος μας που γιγαντώνεται καθημερινά δείχνοντας στους ανταγωνιστές πως δεν μπορούν να ακολουθήσουν τα χνάρια του πουθενά ούτε σε επικοινωνιακό επίπεδο αλλά ούτε και στο οργανωτικό,όσο για το αγωνιστικό επίπεδο καλύτερα κουβέντα να μην γίνει.

Και πως να γίνει άλλωστε από την στιγμή που η μόνιμη τακτική τους είναι να καίνε το δάσος ώστε μαζί με τα ξερά να καούνε και τα χλωρά.

Δεν μπορώ να μην αναφέρω την τεράστια κίνηση από όλες τις απόψεις για την απόκτηση με μεταγραφή του Ρομπέρτο στο λιμάνι της καρδιάς του ο ποδοσφαιριστής του συλλόγου έδειξε έμπρακτα την αγάπη του για τον κόσμο και την φανέλα, όσο και αν ακούγεται παρωχημένο αυτό που λέω, διότι ας μην αυταπατόμαστε με τα προσόντα του ο Ρομπέρτο μπορούσε να εξαργυρώσει την αγωνιστική του άνοδο με μεταγραφή σε κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης.Αυτό δεν έγινε και έτσι μπορούμε πλέον να απολαμβάνουμε ένα παίκτη που πέρα από την αγωνιστική του αξία έχει δείξει έμπρακτα και το ήθος του.

Το να έχεις παίκτες πού μπορούν να προβάλουν τα ήθη και τις αξίες του συλλόγου που εκπροσωπούν είναι σίγουρα οι εγγυητές της ομαλούς συνέχειας της ιστορίας του.

Το να το βγάζουν και στον κόσμο είναι το μεγάλο παράσημο που πραγματικά κερδίζουν αυτοί οι παίκτες ανεξαρτήτου χρηματιστηριακής αξίας και μισθών.

Για να κλείσω θα ήθελα να προσθέσω πως χαίρομαι που η Π.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αποφάσισε να βοηθήσει στην ανέγερση των σχολείων που καταστράφηκαν από τους σεισμούς στην Κεφαλονιά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τα πραγματικά προβλήματα των ανθρώπων σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν…….

ΥΓ. Όμορφο πράγμα πάντως να βλέπεις την χαρά στα πρόσωπα του κόσμου, με το άκουσμα της είδησης από τα μεγάφωνα του σταδίου έγινε κάτι αυθόρμητο που μόνο  ο αθλητισμός και οι προσωπικότητες μπορούν να κερδίσουν.

Με θρυλικούς χαιρετισμούς…….