ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!

ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ËÁÑÉÓÁ OLYMPIAKOS - LARISAΗ πραγματικότητα λέει 4-2,-3-3.

 Κάπως έτσι τα πράγματα έχουν έρθει σε μια πιο φυσιολογική ροή,τι πιο ιδανικό σενάριο, πας Ο.Α.Κ.Α. κάνεις την δουλειά και  απλώς διαμορφώνεις τον όμιλο……

Όσο κυνικό και αν ακούγεται έτσι είναι,η ομάδα δείχνει ξανά έτοιμη,το ροτέισον έχει ανοίξει και με αυτό μαζί και η όρεξη,ιδού λοιπόν η Ρόδος ιδού και……το γλίστρημα.. πέρα από το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε όμορφο μπάσκετ στους αγώνες με Μάλαγα και Εφες αυτοί οι αγώνες της Euroleague ήταν τα πολύ δυνατά τεστ του προπονητή.

Για τους νεοεισερχόμενους παίκτες  πέρα από τα τακτικά ζητήματα είναι εξίσου σημαντική η όσο το δυνατόν γρηγορότερη εναρμόνιση τους  με την φιλοσοφία του συλλόγου εν γένη, και όχι μόνο των τελευταίων 2 χρόνων,που σίγουρα είναι μόνο η επανεκκίνηση για τα χρόνια……. που βλέπαμε την ιστορία να γράφεται  απλά λάθος,.!

Μην ξεφεύγουμε όμως….. την Πέμπτη 20/5, η  ομάδα θα δώσει έναν αγώνα που οποιοδήποτε αποτέλεσμα απλώς της δίνει τον ρόλο του οδηγού….

Εννοώ… κάνει αυτό που πρέπει και φεύγει με το διπλό…δίνει τις απαντήσεις εκεί που πρέπει…., στον κόσμο που πλέον δείχνει το  συνεχόμενο ενδιαφέρον του, μπασκετικού και μη……παίρνοντας τον πρώτο ρόλο για την κατάληξη της 2ης θέσης κάτι που σημαίνει πως  αυτομάτως γίνεται το αφεντικό μετά την Μπαρτσελόνα σε αυτή την φάση…καθώς μέχρι το final four έχουμε καιρό….

Από την άλλη υπάρχει το αν…….αν έρθει το αν….που δεν θα έρθει… απλώς συνεχίζουμε εκεί που έχουμε μείνει τα τελευταία 2 χρόνια(κορυφή της Ευρώπης) και βλέποντας και κάνοντας βήμα,βήμα έναν αγώνα την σειρά διότι έτσι όπως φαίνεται το πράγμα όπως και να έχει οδηγούμαστε στο γεγονός  ότι ο διαχειριστής του ομίλου ούτως η άλλως θα είναι ο θρύλος μας….καταλαβαίνετε τι εννοώ..γιατί στο τέλος η χαρά μετράει  το συγκεκριμένο βράδυ 10/11 ίσως να έχουμε πρόωρες γιορτές..

ΤΕΛΟΣ

Συνεχόμενες φορές έχουν γίνει κουβέντες αναφορικά με την επιστροφή του μπασκετικού κοινού στο Σ.Ε.Φ.και εννοώ τους φίλαθλους που γνωρίζουν και το άθλημα πέρα από το να γουστάρουν αυτό που βλέπουν εκείνη την στιγμή… , μήπως πρέπει κάποια στιγμή να αναφερθούμε και στον κόσμο που έρχεται καθαρά για την αγάπη  προς στον σύλλογο που υποστηρίζει ανεξαρτήτως τμήματος; και στο πώς μπορεί να συμμετέχει περισσότερο από αυτό που πιστεύει ήδη;

ΥΓ: Φωνή,φωνή και πάλι φωνή