Ντε Μος: «Θα φτάσει μακριά στην Ευρώπη η Αϊντχόφεν»!

Ο πρώην προπονητής της Καβάλας, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού!

Δείτε την εκπομπή μας:

Ο Λαντ Ντε Μος έχει περάσει απ’ τα Ελληνικά γήπεδα πριν από μια δεκαετία. Ο Ολλανδός κάθισε για λίγο καιρό στον πάγκο της Καβάλας. Αρκετά χρόνια πριν (1993) είχε καθίσει και στον πάγκο της Αϊντχόφεν! Κατά συνέπεια είναι για τους Ολλανδούς κάποιος που ξέρει καλά τι πρέπει να περιμένει απ’ τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό.

Για την πορεία της Αϊτχόφεν στην Ευρώπη, λοιπόν, κλήθηκε να μιλήσει ο έμπειρος τεχνικός. Ο Ντε Μος έκανε λόγο για μια ομάδα ευέλικτη και έδειξε να είναι σίγουρος πως η PSV θα αποκλείσει τον Ολυμπιακό στους «32» του Europa League!

Συγκεκριμένα ο Ντε Μος δήλωσε:

«Πιστεύω ότι η Αϊντχόφεν θα φτάσει πολύ μακριά φέτος στην Ευρώπη. Εχει ό,τι χρειάζεται για να τα πάει καλά στα νοκ άουτ παιχνίδια. Μπορεί να παίξει πολύ καλά στην κόντρα, γεγονός που θα την βοηθήσει στα εκτός έδρας.

Επίσης, είναι μια ομάδα που μπορεί να παίξει κυριαρχικό ποδόσφαιρο και αυτό θα την βοηθήσει στα εντός έδρας. Είναι μια ευέλικτη ομάδα, που μπορεί να τα πάει εξαιρετικά στα νοκ άουτ και να φτάσει μακριά στη φετινή διοργάνωση.

Ο Σανγκαρέ είναι βασικός και αναντικατάστατος. Είναι στη μεσαία γραμμή και από εκεί ξεκινούν όλα. Είναι ένας παίκτης που βοηθάει πολύ στο παιχνίδι της Αϊντχόφεν. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Για μένα είναι ο ποδοσφαιριστής που ξεχωρίζει».

https://www.onsports.gr/podosfairo/story/708490/nte-mos-tha-ftasei-makria-stin-eyropi-i-aitxofen