Στην νίκη του Ολυμπιακού μετά από 5 ήττες σχολιασε ο παίχτης του Ολυμπιακού αλλά και το σύνθημα για την 6η θέση που κρίνεται στο Μιλάνο. 

Διαβάστε τι είπε ο Σάσα Βεζένκοφ μετά την νίκη του Ολυμπιακού! 

«Ερχομαι από ένα κακό διάστημα με 5 σερί ήττες. Θέλαμε πολύ να νικήσουμε μια ομάδα που στο γήπεδό της έχει νικήσει μεγάλους αντιπάλους. Ξεκινήσαμε καλά, είχαμε κάποια νεκρά διαστήματα, αλλά η γενική εικόνα ήταν καλή. Ήταν μια σημαντική νίκη που μας έδωσε αυτοπεποίθηση και ψυχολογία για την δύσκολη συνέχεια.

Η συνέχεια είναι δύσκολη γιατί πάμε στο Μιλάνο, όπου η Αρμάνι θέλει πολύ νίκη. Είναι ένα παιχνίδι σημαντικό για την 6η θέση, αλλά τώρα έχουμε στο πλευρό μας το Λαύριο. Θα πρέπει να πάμε συγκεντρωμένοι να πάρουμε τη νίκη και μετά με το Μιλάνο, όπου θέλουμε την νίκη, γιατί τα περιθώρια έχουν στενέψει. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος πάντα. Έχουμε 13 παίκτες ποιοτικούς που μπορούν να παίξουν σε περισσότερες θέσεις και μπορούν να προσφέρουν ανά πάσα στιγμή. Θα πρέπει πάντα να είστε έτοιμος να δώσετε 5-15 λεπτά στην ομάδα. Σήμερα έπαιξαν όλα καλά και συνεχίζουμε “, ανέφερε στην αρχή.

Για το τι έφταιγε το τελευταίο διάστημα στον Ολυμπιακό : «Δεν παίζαμε καλά στην επίθεση, ενώ σε κάποια άλλα ματς ήμασταν καλοί εκεί, αλλά όχι στην άμυνα. Σήμερα έπαιξε καλά και στις δύο πλευρές του παρκέ, ενώ βγήκε και τα σουτ. Πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη ».