Στην Ορεστιάδα για να διευρύνει το σερί!

Στην Ορεστιάδα για να διευρύνει το σερί!

Στην Ορεστιάδα για να διευρύνει το σερί!

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Θρύλου, αντιμετωπίζει το Σάββατο (26/11,19:00) την Ορεστιάδα στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

volley

Στην Ορεστιάδα βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής, η αποστολή της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού η οποία το Σάββατο (26/11) αντιμετωπίζει την ομώνυμη ομάδα. Η αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της VolleyLeague Ανδρών θα ξεκινήσει στις 19:00 στο Γυμναστήριο Ορεστιάδας «Νίκος Σαμαράς» και στόχος του Θρύλου είναι να διευρύνει το απόλυτα νικηφόρο σερί που τον έχει φέρει μόνο πρώτο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Την «ερυθρόλευκη» αποστολή δεν ακολούθησε ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ ο οποίος έχει εξασφαλίσει σχετική άδεια από το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού για προσωπικούς λόγους, ώστε να βρίσκεται στο πλευρό της γυναίκας του η οποία αναμένεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Μπόσκαν: «Ήρθαμε για την έκτη νίκη»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Σλόμπονταν Μπόσκαν δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Ήρθαμε στην Ορεστιάδα με μοναδικό στόχο  να πετύχουμε την έκτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και να παραμείνουμε στην κορυφή. Δεν μας απασχολεί η κατάσταση που μπορεί να βρίσκεται ο οποιοσδήποτε αντίπαλος. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το δικό μας παιχνίδι και να παρουσιαζόμαστε πάντα συγκεντρωμένοι. Σε όλους τους αγώνες από την αρχή ως το τέλος».