Άλφρεντ Φινμπόγκασον : Το πολυβόλο από την Ολλανδία! video

Άλφρεντ Φινμπόγκασον : Το πολυβόλο από την Ολλανδία! video

Εδώ και τρία-τέσσερα 24ωρα, ο «ΓΑΥΡΟΣ» σας έχει ενημερώσει για την περίπτωση του Άλφρεντ Φινμπόγκασον, του πρώτου σκόρερ του φετινού ολλανδικού πρωταθλήματος.

alfred-finnbogason

Ο Φινμπόγκασον παίζει στη Χέρενφεν και ήδη γνωστός μάνατζερ έχει κάνει την πρόταση στον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να εξετάζουν την περίπτωσή του.

Δεν είναι παίκτης που χρησιμοποιεί πολύ το κεφάλι του, δεν έχει μεγάλη έφεση στο ψηλό παιχνίδι, αλλά μόνο τους αριθμούς των γκολ που έχει σημειώσει τα τελευταία χρόνια να δει κάποιος, θα διαπιστώσει πως πρόκειται για έναν παίκτη που θα σαρώνει τις αντίπαλες εστίες.

Η Χέρενφεν προχωρά στην πώλησή του, καθώς του χρόνου μένει ελεύθερος, άρα θέλει να καρπωθεί αρκετά χρήματα από την παραχώρησή του. Ήδη, μάλιστα, έχει βρει κιόλας τον αντικαταστάτη του, που δεν είναι άλλος από τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας της Ολλανδίας.

Ο Φινμπόγκασον θέλει να φύγει από τη Χέρενφεν, έχει ενημερώσει την ομάδα να ξεκινήσει τις όποιες διαδικασίες, αλλά θα πρέπει να σημειωθεί πως η περίπτωση είναι κάπως δύσκολη. Ο Ισλανδός παρακολουθείται από αρκετές ομάδες και δη της Βόρειας Ευρώπης, που πάντα έχουν το νου τους σχετικά με το τι συμβαίνει στην Eredivisie.

[youtube id=”EPDvpl2nNvs” width=”620″ height=”360″]

[youtube id=”Jymbp17SG60″ width=”620″ height=”360″]

Share and Enjoy !

0Shares
0 0