Σκάει «βόμβα» για την άμυνα

Σκάει «βόμβα» για την άμυνα

by -

Πανέτοιμος να πυροδοτήσει νέα … «βόμβα» ανάλογης με τη αντίστοιχη πολύκλροτη μεταγραφή του Εστέμπαν Καμπιάσο παρουσιάζεται ο Ολυμπιακός!

583629de6de809576aee69a145b743c5_XL

 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο «ΓΑΥΡΟΣ», οι ιθύνοντες των νταμπλούχων Ελλάδας εντείνουν τις ενέργειές τους για την απόκτηση δύο  αμυντικών υψηλών προδιαγραφών, που θα προκαλέσουν αίσθηση και παράλληλα θα ενισχύσουν τα μέγιστα το έμψυχο δυναμικό του Θρύλου ενόψει της νέας απαιτητικής σεζόν!

Συγκεκριμένα, νεότερες πληροφορίες θέλουν τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να έχουν βάλει ψηλά στο στόχαστρό τους τον Βραζιλιάνο στόπερ της Μπράγκα Αντερλάν Σάντος, ενώ την ίδια στιγμή φροντίζουν να έχουν ανοικτές τις «κεραίες» τους και για μία ακόμη σειρά αξιόλογων κεντρικών αμυντικών για πάν ενδεχόμενο!

Παράλληλα, την ίδια στιγμή στον Θρύλο έχουν ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα το όνομα του  22χρονου Μπαλάντα της Ρίβερ Πλέιτ, ο οποίος θα μπορεί να καλύψει επάξια και τη θέση του αριστερού μπακ χαφ, εφόσον πωληθεί ο Αρτούρ Μαζουακού.

Όπως και να έχει πάντως, οι επόμενες ημέρες προβάλλουν εξαιρετικά καθορισιτκές για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής, η αναγκαιότητα της οποία ςαποτελεί προτερταιότητα για τους «ερυθρόλευκους».