Σφαιρόπουλος: «Ανεβάζαμε την απόδοση μας με την πάροδο του χρόνου

Σφαιρόπουλος: «Ανεβάζαμε την απόδοση μας με την πάροδο του χρόνου

Σφαιρόπουλος: «Ανεβάζαμε την απόδοση μας με την πάροδο του χρόνου!

Στις λύσεις που βρήκαν οι παίκτες του κατά την διάρκεια του αγώνα, στάθηκε στις δηλώσεις του ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Αναλυτικά:

«Μπήκαμε αρκετά συγκεντρωμένοι. Ξέρουμε πως ο Αρης είναι μία ποιοτική ομάδα. Το έδειξε στην αρχή, όταν μας δημιούργησε κάποια προβλήματα που ζητούσαν επίλυση. Σιγά  σιγά βρήκαμε τις λύσεις τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Είναι σημαντικό πως η άμυνά μας ήταν πολύ καλή. Δεχθήκαμε 54 πόντους και 7 στην τρίτη περίοδο. Οι συνεργασίες στην επίθεση ήτνα πολύ καλές. Αξίζαμε τη νίκη, η στατιστική δείχνει τι έγινε στο παιχνίδι. Είπα στους παίκτες πως αυτό είναι μόνο το 1-0. Στα playoffs μετρούν οι νίκες και όχι οι διαφορές. Ανοίξαμε το σκορ, αλλά περιμένουμε ένα πιο δύσκολο παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη. Είναι σίγουρο πως ο Αρης θα αντιδράσει και πρέπει να είμαστε πνευματικά έτοιμοι. Ευχαριστούμε τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο. Αν και ήταν λίγος, μας βοήθησε».

«Όποιος παίκτης έμπαινε μέσα ήταν απόλυτα συγκέντρωμένος κι έβγαζε ενέργεια. Το καλό είναι πως όσο κυλούσε το παιχνίδι η απόδοσή μας και η ενέργεια που βγάζαμε βελτιωνόταν».

«Στην αρχή δεν ανησύχησα. ¨Οταν είδα να μας καλούν να μπούμε μέσα… ήταν δύσκολο. Τέλος καλό, όλα καλά.Δεν έχει κάτι σοβαρό ο Ιωάννης και θα είναι μαζί μας».