Βλάχος: «Βαρόμετρο η άμυνα σε αυτά τα ματς»

Βλάχος: «Βαρόμετρο η άμυνα σε αυτά τα ματς»

Στον καταλυτικό ρόλο που έπαιξε η άμυνα στάθηκε στις δηλώσεις του στο www.sport-fm.grο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος.

polo (2)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θ. Βλάχου

Για το που κρίθηκε ο πρώτος τελικός:

«Σε μεγάλο ποσοστό όλα μας πήγαν όπως τα είχαμε σχεδιάσει και κυρίως στην άμυνα που είναι βαρόμετρο σε αυτά τα παιχνίδια. Τα δύο μόλις γκολ σε ένα τελικό είναι κάτι που από μόνο του σημαίνει πολλά. Όταν σε ένα τόσο σημαντικό ματς όπως το σημερινό, όταν δέχεσαι το πρώτο γκολ στην αρχή του Γ’ οκταλέπτου λέει πολλά για τον τρόπο που παίξαμε και τη συνολική μας παρουσία στην ανασταλτική λειτουργία. Από εκεί και πέρα στην επίθεση δεν έχουμε πρόβλημα, μιας και μπορούμε να σκοράρουμε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Για τη συνέχεια της σειράς:

«Η προσήλωση και η συγκέντρωση στο στόχο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, είναι σημαντική για τη συνέχεια των τελικών. Σίγουρα το παιχνίδι στο Ιλίσιο θα είναι τελείως διαφορετικό, αφού ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί σίγουρα καλύτερος και θα προσπαθήσει να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες που του αναλογούν. Εμείς θέλουμε μόνο τη νίκη η οποία αποτελεί το κίνητρο μας για το επόμενος ματς».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0