Ζόνατας: “Φεύγω από την Έλτσε”

Ζόνατας: “Φεύγω από την Έλτσε”

Αποφασισμένος να αποχωρήσει από την Έλτσε με δήλωσή του ο Ζόνατας, που αποτελεί στόχο του Ολυμπιακού με συνδετικό κρίκο το Μίνο Ραϊόλα!

w_900x700_02225352elche---espa--ol--23-

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει προχωρήσει τις επαφές για την απόκτηση του Ζόνατας, ο οποίος αποτελεί τον πρώτο του στόχο για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός είναι αποφασισμένος να αποχωρήσει από την Έλτσε και ο μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα έχει αναλάβει τις επαφές, ώστε να βρεθεί άμεσα λύση και να τελειώσει η συγκεκριμένη μετεγγραφή.

Ο 26χρονος επιθετικός τόνισε στην “superesportes.com.br”:

“Πολλοί σύλλογοι με ήθελαν, αλλά εγώ αποφάσισα να επιλέξω την Έλτσε. Η ομάδα έστειλε τον αθλητικό διευθυντή και μου υποσχέθηκαν πολλά πράγματα, ένα καλό πλάνο. Τίποτα δεν έγινε. Αναγκάστηκα να παραμείνω παράνομα στην Ισπανία, μαζί με την οικογένειά μου και να βιώνω το ρίσκο να με σταματήσει η αστυνομία και να με απελάσουν! Άλλαξε ο πρόεδρος, αλλά τίποτα δεν άλλαξε”.

“Το συμβόλαιό μου περιλάμβανε δύο χρόνια δανεισμό. Αλλά απέτυχαν να πληρώσουν τα χρήματα που απαιτούταν για αυτό στις διαπραγματεύσεις που έγιναν. Είμαι σχεδόν πέντε μήνες απλήρωτος και αποφάσισα να αποχωρήσω από την Έλτσε. Ευχαριστώ όλους στην Έλτσε, αλλά θέλω να παίρνω τον μισθό μου και όσα κέρδισα μέσα από την παρουσία μου μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν μία φάρσα ό,τι έκαναν σε εμάς”.

Τέλος, ο Ζόνατας τόνισε για το μέλλον του:

“«Υπάρχουν πάρα πολλές προτάσεις. Πάλεψα για να συμβεί αυτό. Τώρα όλα είναι στα χέρια του ατζέντη μου, αυτός ξέρει το μέλλον μου. Ξέρω ότι δεν πρόκειται να συνεχίσω στην Έλτσε. Θέλω να ξεκουραστώ με την οικογένειά μου και να περιμένω να έρθει κάτι συγκεκριμένο”.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0