Βαλμπουενά και Ποντένσε κρίνουν πάρα πολλά!

Ο Ολυμπιακός αποκτά ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα, στην ενδεκάδα του, όταν σε αυτή βρίσκονται ο Ποντένσε και ο Βαλμπουενά.

Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές κάνουν τη διαφορά στον Ολυμπιακό του Μαρτίνς, με βάση τον τρόπο, με τον οποίο ο Θρύλος αγωνίζεται. Οι δυο τους έχουν περισσότερες συνεργασίες, μέσα στον αγωνιστικό χώρο και αυτό έχει εξήγηση. Ο Ποντένσε παίζει, κατά βάση, δεξιά. Εκεί όπου θα έπαιζε, ως επί το πλείστον και ο Βαλμπουενά.

Ο Γάλλος έχει στο… αίμα του, το να βγαίνει προς τα άκρα και όσο και αν ο Ολυμπιακός τον έχει «βαφτίσει» 10άρι και εκείνος έχει ανταποκριθεί άριστα στον ρόλο, η… φύση του, τον τραβάει προς την πτέρυγα. Ήταν, άλλωστε, ανέκαθεν μαθημένος, στο να παίζει στα άκρα και να συγκλίνει και όχι το ανάποδο, όπως κάνει τώρα.

Με βάση αυτό, ο Γάλλος πολύ συχνά τραβιέται προς την πλευρά του Ποντένσε, ή αλλάζουν και… θέσεις, για μικρά διαστήματα, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να δημιουργεί δεξιά… υπεραριθμία και… υπερποιότητα, αλλά και… πονοκέφαλο στις αντίπαλες άμυνες.

Αυτό θα ήθελε να εκμεταλλευτεί ο Μαρτίνς και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και το να έχει Βαλμπουενά και Ποντένσε διαθέσιμους, θα δώσει τρομερή ώθηση, στην ομάδα. Οι δύο ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά την Πέμπτη και όλα δείχνουν ότι τα νέα θα είναι… ευχάριστα!
Πηγή gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0