Βαλμπουενά: «Ηθελα να επιστρέψω στην Μαρσέιγ»

Στην Μαρσέιγ και όχι στην Λιόν ήθελε να επιστρέψει το 2015, ο Ματιέ Βαλμπουενά όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «Football Club de Marseille».

Ο 35χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού εξήγησε πως όταν αποχώρησε από την Ντιναμό Μόσχας, κύρια επιθυμία του ήταν να επιστρέψει στην Μαρσέιγ, χωρίς ωστόσο να το καταφέρνει καθώς κατέληξε στη Λιόν.

«Ήθελα πραγματικά να επιστρέψω στην Μαρσέιγ, αλλά πήγα στη Ρωσία και πήγαν καλά τα πράγματα τον πρώτο χρόνο. Όχι όμως και τον δεύτερο. Έτσι για μένα ήταν περίπλοκο, είτε δεν θα έπαιζα πια, ή έπρεπε να βρω μια άλλη ομάδα

Δεν αισθάνθηκα πραγματικό ενδιαφέρον από τη διοίκηση της Μαρσέιγ για να γυρίσω, ενώ πραγματικά ήθελα να επιστρέψω. Από την πλευρά της, η Λιόν μου πρόσφερε ένα πολύ καλό συμβόλαιο. Αποφάσισα να υπογράψω εκεί, είναι εντελώς ανθρώπινο, γιατί ήμουν μόνος στη Ρωσία, όπου δεν ήξερα κανέναν. Μου άρεσε ο χρόνος μου στη Λιόν, ακόμα κι αν δεν ήταν εύκολο το πρώτο έτος. Το δεύτερο ήταν πολύ καλό. Αλλά, πάντα έλεγα, ακόμα και όταν ήμουν στη Λιόν, ότι η Μαρσέιγ ήταν η ομάδα της καρδιάς μου. Είμαι απογοητευμένος που οι άνθρωποι νομίζουν ότι τους πρόδωσαν πηγαίνοντας στη Λιόν».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0