Το πρόγραμμα του Θρύλου μέχρι τον τελικό!

Το πρόγραμμα του Θρύλου μέχρι τον τελικό!

Ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για το πρόγραμμα της ομάδας μας μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου το Σάββατο.

1242266

Ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας πλησιάζει! Το βράδυ του Σαββάτου στις 20:30 ο Θρύλος αντιμετωπίζει την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ, σε μία αναμέτρηση που θα κρίνει την προσπάθεια που κάνουν οι ποδοσφαιριστές μας για να κλείσουν τη σεζόν με το νταμπλ!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους εκπροσώπους του Τύπου για τις δραστηριότητες που θα λάβουν χώρα μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου, με γνώμονα τα Media.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015

* MEDIA DAY στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Ώρα προσέλευσης για τους δημοσιογράφους στο προπονητικό κέντρο της ομάδας μας στις 12:00. Ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα μιλήσουν στους εκπροσώπους του Τύπου για τον επικείμενο τελικό.

Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015

* ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ του Ολυμπιακού στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη στις 10:00. Ανοικτή για τους εκπροσώπους του Τύπου για τα πρώτα 15 λεπτά.

* ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ του Ολυμπιακού, με τον κ. Περέιρα και έναν ποδοσφαιριστή, στις 13:00 στο ΟΑΚΑ. Νωρίτερα (μεταξύ της συνέντευξης Τύπου της Ξάνθης και του Ολυμπιακού) ο κ. Περέιρα και ο ποδοσφαιριστής που θα τον συνοδεύει, θα φωτογραφηθούν με το τρόπαιο!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0