Θεοδωρίδης : «Να μην δώσουμε κανένα δικαίωμα»

Θεοδωρίδης : «Να μην δώσουμε κανένα δικαίωμα»

Ο Σάββας Θεοδωρίδης ξεκαθαρίζει ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει κατακτήσει ακόμη τον τίτλο και θέτει στόχο μόνο νίκες μέχρι το τέλος για να «μην δώσουμε κανένα δικαίωμα», όπως αναφέρει.

074733

Νίκες μέχρι το τέλος της σεζόν τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο. Αυτός είναι ο στόχος του Ολυμπιακού όπως αναφέρει ο Σάββας Θεοδωρίδης σε δηλώσεις του στον «Πρωταθλητή».

«Δεν πρέπει να δώσουμε δικαίωμα σε κανέναν να μας αμφισβητήσει γιατί αυτό το ψάχνουν με την πρώτη ευκαιρία και με οποιονδήποτε τρόπο. Θέλω να κερδίσουμε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και να κάνουμε έξι νίκες», αναφέρει ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, ο οποίος επεσήμανε και την αρνητική επίπτωση που έχουν τα μεταγραφικά σενάρια στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

«Το κακό που συμβαίνει με τις μεταγραφές είναι μεγάλο και έχει πολλές συνισταμένες. Πρώτα από όλα δεν έχουμε πάρει ακόμη το πρωτάθλημα και αυτό θα γίνει μόνο αν το κατακτήσουμε μαθηματικά. Ακολουθούν δύο δύσκολα παιχνίδια με τα Γιάννινα και τον Πανθρακικό τα οποία αν τα κερδίσουμε τότε θα μιλάμε για πρωτάθλημα ενώ υπάρχουν και τα δύο ματς τον Απόλλωνα για το Κύπελλο. Και αν περάσουμε υπάρχει και ο τελικός, οπότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι έχουμε δρόμο ακόμη και ενάμιση μήνα γεμάτο παιχνίδια», τόνισε και συνέχισε:

«Δεν μου αρέσει καθόλου να απαξιώνουμε τα παιδιά που παίζουν όλη τη χρονιά και έχουν συμβάλει ο καθένας με τον τρόπο του για να πετύχουμε τους στόχους μας. Αυτά που μπορούν αυτά δίνουν μέσα στο γήπεδο. Με αυτά που ακούν και διαβάζουν απογοητεύονται και δεν παρουσιάζονται στο γήπεδο όπως πρέπει. Δεν μπορούμε να μιλάμε αυτή την στιγμή για μεταγραφές. Υπάρχει ένα πλάνο και ένας σχεδιασμός και όλα θα γίνουν όταν πρέπει», κατέληξε.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0