«Θέλει Τανάσε ο Ολυμπιακός» video

«Θέλει Τανάσε ο Ολυμπιακός»

8d41e07eb0e557b4ced08bc0913ff5b0_XL

Για τον 27χρονο μεσοεπιθετικό της Στεάουα Βουκουρεστίου, Κρίστιαν Τανάσε, φέρεται να ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με αυτά που γράφουν οι Ρουμάνοι, που ισχυρίζονται πως άνθρωπος των Πειραιωτών θα μεταβεί στη χώρα για να τον εξετάσει. Φιλοξενούνται, από εκεί και πέρα και δηλώσεις του προπονητή της ομάδας Λόρενς Ρέγκεκαμπφ, που τονίζει ότι ο Ολυμπιακός αποτελεί καλό προορισμό για τον παίκτη.

«O Ολυμπιακός θα ήταν ένας καλός προορισμός για τον Τανάσε. Είναι μια ομάδα που έπαιξε άνοιξη στο Champions League, έκανε πολύ καλά παιχνίδια. Για κάθε σύλλογο θα είναι δύσκολο να πάρει παίκτες από τη Στεάουα. Ή αν το καταφέρουν θα υποχρεωθούν να πληρώσουν ένα πολύ σημαντικό ποσό. Ίσως κάπου στα 5-8 εκατομμύρια ευρώ αξίζει ο Τανάσε. Ο ιδιοκτήτης θα διαπραγματευθεί. Του μίλησα και μου είπε πως δεν υπάρχουν προκαθορισμένες απαιτήσεις για κανέναν παίκτη», ήταν η αρχική τοποθέτηση του 38χρονου προπονητή, για να συνεχίσει.

«Ο Τανάσε είναι ένας πολύ καλός παίκτης που έχει βελτιωθεί σημαντικά τελευταία. Είναι σε μια ηλικία που μπορείς να δεις πως είναι ένας ώριμος ποδοσφαιριστής. Ομάδες που αναζητούν μεγάλα αποτελέσματα θέλουν έναν τέτοιο παίκτη. Δεν ψάχνουμε να πουλήσουμε ποδοσφαιριστές. Όλα εξαρτώνται από την προσφορά που μπορεί να έρθει. Ο ιδιοκτήτης δεν θέλει να κρατήσει κανέναν με το ζόρι. Αν υπάρξουν καλές συμφωνίες, τους αφήνει να φύγουν».

Ο Τανάσε παίζει στη Στεάουα από το 2009. Έχει 126 συμμετοχές και 16 γκολ, ενώ με την Εθνική του ομάδα είναι 36 φορές διεθνής, έχοντας βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα έξι φορές.

[youtube id=”yA_Whqk-En4″ width=”620″ height=”360″]

Πηγή : http://www.gavros.gr/article/72016/thelei-tanase-o-olympiakos/

Share and Enjoy !

0Shares
0 0