Στο κενό η σκευωρία

Στο κενό η σκευωρία

Εφαγαν τα μούτρα τους οι σκευωροί, οι οποίοι προσπάθησαν με ψέματα και βρόμικο τρόπο να τιμωρήσουν τον Ολυμπιακό, υποστηρίζοντας ότι συνέβησαν διάφορα στο ημίχρονο του παιχνιδιού ανάμεσα στον Θρύλο και τον Πλατανιά στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Την Πέμπτη η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε δεκτή την έφεση του Ολυμπιακού και εξαφάνισε την ποινή των τριών αγωνιστικών που είχε επιβληθεί στον Θρύλο για τον αγώνα με τον Πλατανιά.

Με την απόφαση της Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αποκαταστάθηκε η τάξη, καθώς ήταν δεδομένο ότι δεν υπήρχαν στοιχεία και το κατηγορητήριο ήταν διάτρητο. Είναι χαρακτηριστικό ότι η δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα κρίθηκε ως απαράδεκτη. Η αλήθεια έλαμψε και η ποινή των τριών αγωνιστικών εξαφανίστηκε.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Απόφαση 40/12-7-2017

Δέχεται τυπικά την έφεση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά της υπ’ αρ. 212/2017 απόφασης του Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου Super League. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη. Διακρατεί και δικάζει την υπόθεση.

Κηρύσσει απαράδεκτη την από 16-05-2017 πειθαρχική δίωξη του υπεύθυνου άσκησης πειθαρχικής δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων της ΕΠΟ, σε βάρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Διαβιβάζει την υπόθεση στον υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικής δίωξης για περαιτέρω ενέργειες»

Share and Enjoy !

0Shares
0 0