Σάββας Θεοδωρίδης : «Τορπίλισε τη συνάντηση ο Παναθηναϊκός»

Σάββας Θεοδωρίδης : «Τορπίλισε τη συνάντηση ο Παναθηναϊκός»

Ευθύνες στον Παναθηναϊκό για τη ματαίωση της συνάντησης κορυφής με τον Σταύρο Κοντονή επέρριψε μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σάββας Θεοδωρίδης. «Υπήρχε βούληση να μη γίνει η συνάντηση», τόνισε.

savvas__3_

Σαφείς αιχμές κατά του Παναθηναϊκού, αλλά και του Προϊστάμενου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ισίδωρου Ντογιάκου, για τη ματαίωση της συνάντησης του Σταύρου Κοντονή με τους «μεγάλους» άφησε ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός τόνισε με νόημα πως κάποιοι δεν ήθελαν να γίνει η συνάντηση και στάθηκε στο γεγονός ότι σήμερα το πρωί προέκυψε το κώλυμα για την παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη. Παράλληλα τόνισε πως από το ραντεβού αυτό θα μπορούσε να προκύψει κάτι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά, ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε στους Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο για:

-το κώλυμα για τη συμμετοχή του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Ο πρόεδρός μας για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου αποδέχτηκε την πρόσκληση του κ. Κοντονή. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού έκανε τα αδύνατα δυνατά για να τορπιλίσει τη συνάντηση. Ο κ. Μαρινάκης ενημερώθηκε σήμερα από τον κ. Ντογιάκο, ο οποίος αρχικά δεν είχε εκφράσει καμία επιφύλαξη ως προς την παρουσία του και αιφνιδίως άλλαξε γνώμη. Ο κ. Μαρινάκης σεβόμενος τη γνώμη των κρατικών λειτουργών αποφάσισε να μη μετάσχει. Αυτά έγιναν σήμερα το πρωί αιφνιδίως».

-το αν περίμενε κάτι θετικό από τη συνάντηση:

«Οι περισσότεροι θιγόμενοι είναι οι κ.κ. Τσίπρας και Κοντονής, που έκαναν μια συνάντηση για καλύτερες μέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα γινόταν το καλύτερο για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπήρχε βούληση όμως να μη γίνει αυτή η συνάντηση. Δεν ξέρω από ποιους. Σας μιλάω σαν Σάββας Θεοδωρίδης, οπαδός του Ολυμπιακού, και τίποτε άλλο. Είδα αυτά τα πράγματα. Ας τα σχολιάσει ο κόσμος».

-το αν καταλογίζει ευθύνες στον Παναθηναϊκό για τη ματαίωση της συνάντησης:

«Δεν υποθέτω τίποτα. Αυτά είναι άλλων δουλειά. Το λέω ξεκάθαρα. Ποιος προσπαθεί να μη γίνει το συμβούλιο τόσες μέρες και αρνείται; Εγώ αρνούμαι; Έγιναν τα αδύνατα-δυνατά να τορπιλιστεί η συνάντηση. Δεν ξέρω, ας τα βρουν άλλοι».

-το αν θα δεχόταν να εκπροσωπήσει τον Ολυμπιακό σε μια τέτοια συνάντηση:

«Αυτό θα εξαρτηθεί. Αν πάρω την άδεια του προέδρου, θα το κάνω. Στον Ολυμπιακό δεν τραβά ο καθένας μόνος του. Είναι ο πρόεδρος και από πίσω όλοι εμείς. Ο ένας σέβεται τον άλλο και δεν διανοούμαστε να ακουμπήσει κανένας τον Ολυμπιακό ανορθόδοξα. Αν το κάνει ορθόδοξα δεν μας απασχολεί. Είμαστε ομάδα εμείς στον Ολυμπιακό, δεν είμαστε αστεία, και ο ένας σέβεται τον άλλον».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0