Προφορική συμφωνία με Γκατούζο

Προφορική συμφωνία με Γκατούζο

Μία ανάσα από τον ΟΦΗ βρίσκεται ο Τζενάρο Γκατούζο ο οποίος συμφώνησε προφορικά με την διοίκηση των Κρητικών. Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

17178731

Από την Ισπανία στην Πορτογαλία, από την Πορτογαλία στο Βέλγιο και από το Βέλγιο στην Ιταλία! Κάπως έτσι κινήθηκε η υπόθεση του προπονητή στον ΟΦΗ, με τον Τζενάρο Γκατούζο, όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, να ταξιδεύει στην Κρήτη και να μιλά με την διοίκηση του ΟΦΗ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που συλλέξαμε από το στρατόπεδο των Κρητικών τα πράγματα πηγαίνουν εξαιρετικά. Ο 36άχρονος προπονητής τα βρήκε προφορικά με την διοίκηση του ΟΦΗ και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες μέχρι να οριστικοποιηθεί η συμφωνία.

Αυτό που μάθαμε επίσης είναι πως συζήτηση δεν έγινε μόνο για τους όρους του συμβολαίου του Γκατούζο, αλλά στο τραπέζι έπεσε και ο προγραμματισμός της νέας σεζόν όπως και ο τρόπος με τον οποίο θα κινηθεί στην αγορά ο ΟΦΗ.

Πρέπει να τονίσουμε πως στον Ιταλό πρώην άσο της Μίλαν έγινε μία πρώτη ανάλυση των οικονομικών δεδομένων του συλλόγου.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που όλα πάνε καλά, από την επόμενη κιόλας ημέρα μπαίνει μπροστά το μεταγραφικό πλάνο και δεν αποκλείεται μάλιστα να έχουμε και τις πρώτες ανακοινώσεις.

Τέλος να πούμε πως ο Γκατούζο επέστρεψε στην Ιταλία και την Τρίτη ή την Τετάρτη αναμένεται να δώσει την οριστική του απάντηση.

Μέχρι τότε καλό είναι να κάνουμε υπομονή και πάντα να κρατάμε μικρό καλάθι.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0