Ο Γκιλιέρμε για το μέλλον του!

Για το μέλλον του και όχι μόνο, μίλησε ο Γκιλιέρμε σε συνέντευξη που έδωσε σε βραζιλιάνικο Μέσο. Με τον Βραζιλιάνο άσο του Ολυμπιακού να τονίζει, μεταξύ άλλων: «Δεν αποκλείω επιστροφή στη Βραζιλία ή κάτι άλλο στην Ευρώπη, ακόμα και παραμονή στον Ολυμπιακό. Τίποτα δεν αποκλείω. Όταν έρθει η στιγμή, θα αναλύσω τί είναι καλύτερο για εμένα και όλους όσους είναι δίπλα μου. Θα δούμε τι θα γίνει».

Ο χαφ του Θρύλου δήλωσε αρχικά: «Βρισκόμουν σε μια υπέροχη φάση, μια μοναδική κατάσταση, σημειώνοντας γκολ, μερικά από τα οποία πολύ σημαντικά, όπως στο Champions League. Μια διοργάνωση στην οποία πάντα ονειρευόμουν να παίξω. Είμαι πολύ χαρούμενος! Ελπίζω όταν επιστρέψουμε στη δράση, να παίζω με τον ίδιο τρόπο και να βοηθήσω την ομάδα. Με ένα γκολ, θα ήμουν ακόμη περισσότερο χαρούμενος…

Βλέπω με θετικό μάτι την επιστροφή (σ.σ. στην αγωνιστική δράση). Από τη στιγμή που οι υπεύθυνοι στην ελληνική κυβέρνηση λένε, ότι όλα είναι καλά και δεν υπάρχουν κρούσματα, είμαι χαρούμενος… Θέλω να επιστρέψω όσο πιο νωρίς γίνεται. Μόνο προπονήσεις και όχι αγώνες, είναι κάτι διαφορετικό. Οι παίκτες δεν το έχουν συνηθίσει. Ελπίζω, ότι όλα θα πάνε καλά, θα παίρνονται τα αναγκαία μέτρα. Στην Ελλάδα, πήραν νωρίς μέτρα σε σχέση με άλλες χώρες της Ευρώπης και του κόσμου».

Όσο για το μέλλον του; Είπε: «Βρίσκομαι στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια και είναι φοβερή εμπειρία. Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2021. Είναι δύσκολο να πω τι θα συμβεί. Φέτος για παράδειγμα ήταν ο ιός, κάτι που κανείς δεν περίμενε. Δεν αποκλείω επιστροφή στη Βραζιλία ή κάτι άλλο στην Ευρώπη, ακόμα και παραμονή στον Ολυμπιακό. Τίποτα δεν αποκλείω. Όταν έρθει η στιγμή, θα αναλύσω τί είναι καλύτερο για εμένα και όλους όσους είναι δίπλα μου. Θα δούμε τι θα γίνει».

Για την πρώην ομάδα του, την Κορίνθιανς, ανέφερε: «Από τότε που έφυγα, έχω λάβει αγάπη από τους οπαδούς μέσα από τα social media. Δεν μπορώ να πω ότι είναι η προτεραιότητά μου, καθώς πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν και πρέπει να σκεφτώ τι είναι καλύτερο για εμένα και την οικογένειά μου. Αλλά τη μέρα που θα γυρίσω στη Βραζιλία, ανεξάρτητα από το πού θα είμαι, θέλω να βρίσκομαι σε υψηλό επίπεδο. Φυσικά, αν η Κορίνθιανς έδειχνε ενδιαφέρον, θα το έβλεπα με πολύ θετικό τρόπο».

Για την εθνική Βραζιλίας, τόνισε: «Κάθε ποδοσφαιριστής ονειρεύεται την εθνική. Εγώ το έχω ακόμα αυτό το όνειρο. Μπορεί να είναι μακρινό, αλλά κανείς δεν ξέρει το αύριο τι θα φέρει. Θέλω να τα καταφέρνω καλά με το κλαμπ και να κληθώ για πρώτη φορά. Ξέρω ότι είναι δύσκολο και ότι υπάρχουν πολλοί παίκτες σε αυτή τη θέση. Ίσως, όμως, μια μέρα να καταφέρω να εκπληρώσω το όνειρό μου».
Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0