Ο ένας Ευρώπη, ο άλλος… προετοιμασία

Όποιος μπαίνει στη διαδικασία να συγκρίνει Ολυμπιακό με ΠΑΟΚ, είναι απλός… βαλτός. Δεν μπορείς να συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Δεν μπορείς να συγκρίνεις ομάδες, οι οποίες απέχουν… έτη φωτός η μία από την άλλη. Τόσα και τόσα παραδείγματα. Από τον κόσμο, τους τίτλους, τις εγκαταστάσεις, το γήπεδο, τη μεταγραφική υπόσταση, την ευρωπαϊκή παρουσία…

Δείτε το Pre-Game για τον μεγάλο αγώνα του Ολυμπιακού στην Αγγλία!

Αυτό το τελευταίο παίζει πάντα μεγάλο ρόλο. Σωστά; Ο Θρύλος έχει φτιάξει το όνομά του στην Ευρώπη, αποτελεί μία παραδοσιακή δύναμη του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Όταν για κάποιο λόγο χάσει τη δυνατότητα να είναι παρών, είναι ΕΙΔΗΣΗ. Όταν όμως είναι εκεί, όλα είναι… νορμάλ.

Όπως είναι νορμάλ και τώρα. Με τον Θρύλο να είναι εκεί. Με την ομάδα του Μαρτίνς να διεκδικεί μία ακόμη πρόκριση. Με τον Ολυμπιακό να είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος του ελληνικού ποδοσφαίρου. Του ελληνικού ποδοσφαίρου που έχει τον εν ενεργεία πρωταθλητή του παρόντα στην Ευρώπη και τον… προηγούμενο πρωταθλητή του… προετοιμασία στο Πήλιο.

Είναι και αυτό ενδεικτικό της διαφοράς μας, ε; Ο Ολυμπιακός Ευρώπη, να κυνηγάει την πρόκριση στο Final 8 του Europa League και ο άλλος… Νευροκόπι. Μας συγχωρείτε. Πήλιο.
Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0