Μίτσελ : «Θέλω τρεις προσθήκες που να κάνουν τη διαφορά»

Μίτσελ : «Θέλω τρεις προσθήκες που να κάνουν τη διαφορά»

Τα αίσχη της Τούμπας φέρεται ότι έχουν πεισμώσει πολύ τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και τον ίδιο τον Μίτσελ.

mitsel

Στη μεταξύ τους συνάντηση λοιπόν το μεσημέρι της Τετάρτης, οι δύο άνδρες μίλησαν για πολλά θέματα και αφού πρώτα ο Ισπανός κόουτς άκουσα αυτά που του είπε ο πρόεδρος του Θρύλου, στη συνέχεια πήρε τη σκυτάλη και ζήτησε αρχικά τρεις ποδοσφαιριστές για του χρόνου που θα κάνουν τη διαφορά, ενώ είναι έτοιμος να εκπληρώσει την επιθυμία του ηγέτη των «ερυθρόλευκων».

Αρχικά, ο Μίτσελ τόνισε στον πρόεδρο: «Θέλω τρεις προσθήκες που να κάνουν τη διαφορά», και εν συνεχεία τόνισε πόσο πεισμωμένος είναι ο ίδιος από τα όσα έγιναν στη Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε ότι του χρόνου η ομάδα θα είναι παντοδύναμη για να κάνει τα όνειρα όλων των ΓΑΥΡΩΝ πραγματικότητα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

«Με αυτά που είδα στην Τούμπα πείσμωσα, όπως και ο κόσμος μας που είναι συσπειρωμένος όσο ποτέ. Και όλοι μαζί θέλουμε μία ομάδα παντοδύναμη για του χρόνου, για να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα σε Ελλάδα και Ευρώπη», κατέληξε στη συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Μίτσελ.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0