Μαρτίνς: «Απομένουν δέκα δύσκολα παιχνίδια για να προσφέρουμε στον κόσμο μας το πρωτάθλημα»

Για την περσινή σεζόν με τον Ολυμπιακό, το πλάνο της ομάδας του Πειραιά, αλλά και το φετινό πρωτάθλημα μίλησε ο Πέδρο Μαρτίνς σε Μέσο της Πορτογαλίας.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς παραχώρησε συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του και μεταξύ άλλων έδειξε ανυπόμονος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τους Πειραιώτες.

Ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας του Πειραιά, υποστήριξε πως απομένουν ακόμα δέκα δύσκολα παιχνίδια για τους «ερυθρόλευκους», ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην περσινή σεζόν, το πλάνο και το στιλ παιχνιδιού του Ολυμπιακού, αλλά και την μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στην ιστοσελίδα «zerozero.pt»:

Για την περσινή σεζόν: «Πέρυσι, ήταν η χρονιά, που η ομάδα ξόδεψε πολλά χρήματα για την αγορά παικτών. Τις προηγούμενες σεζόν, η ομάδα αγόραζε παίκτες, οι οποίοι δεν μπορούσαν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας του Ολυμπιακού. Όταν ανέλαβα την ομάδα, υπήρχαν καμιά 20αριά παίκτες ηλικίας 28-30 ετών. Εμείς ρίξαμε τον μέσο όρο ηλικίας στα 23 χρόνια, κάνοντας έτσι μια μεγάλη αλλαγή στον κορμό της ομάδας! Ήταν ένα δύσκολο εγχείρημα, το οποίο έγινε πραγματικότητα, μέσω της σκληρής δουλειάς και της στήριξης του προέδρου».

Για το πλάνο της ομάδας του Ολυμπιακού: «Η πορεία αυτού του σχεδίου ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για εμάς, όπου όμως είχαμε και την στήριξη του κόσμου μας, που ήταν συνεχώς δίπλα μας, κάτι που σεβόμαστε και εκτιμάμε. Σήμερα, δύο χρόνια μετά, μπορούμε να γευτούμε τους καρπούς αυτής της προσπάθειας».

Για το στιλ ποδοσφαίρου των Πειραιωτών: «Οι φίλαθλοί μας ήξεραν ότι η ομάδα θα είχε παίκτες με μεγάλη ποιότητα και θα έβλεπαν ένα ελκυστικό στυλ ποδοσφαίρου. Δεν εξέφρασαν κανένα αρνητικό σχόλιο, στέκοντνα στο γεγονός ότι η ομάδα αποτελούνταν από νέους σε ηλικία παίκτες. Έβλεπαν την δουλειά μας και την εξέλιξη του κλαμπ. Το στιλ παιχνιδιού της ομάδας ήταν ουσιαστικά η ταυτότητά της».

Για την ανταπόκριση του κόσμου και την στήριξή του: «Οι οπαδοί μας ταυτίζονται με την ομάδα, όπως είναι τώρα και για αυτό το γήπεδο είναι πάντα γεμάτο. Αυτά τα δύο χρόνια, ο μέσος όρος προσέλευσης συνεχώς και μεγαλώνει. Πωλούνται σχεδόν όλα τα εισιτήρια. Όλα αυτά είναι το αποτέλεσμα του θεάματος και της γενικότερης εικόνας που δίνει η ομάδα στον κόσμο».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Τώρα μας μένουν δέκα δύσκολα παιχνίδια. Δέκα παιχνίδια με ανταγωνιστικούς αντιπάλους, για να προσφέρουμε στον κόσμο μας και τους φιλάθλους μας την χαρά του τίτλου του πρωταθλητή».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0