Οι δηλώσεις Φορτούνη,Ρομπέρτο

Διαβάστε τις δηλώσεις των παικτών μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο.

1150005

Φορτούνης:

«Είμαι ευχαριστημένος για τις πρώτες μου δύο συμμετοχές. Είχαμε ένα άσχημο αποτέλεσμα, φταίμε όλοι και φυσικά κι εγώ.
Είναι τελείως διαφορετικά τα παιχνίδια στο UEFA Champions League. Κάποια παιδιά έχουν έρθει φέτος και παίζουν για πρώτη φορά στο UEFA Champions League. Πρέπει να παίζουμε το ίδιο σοβαρά και στο πρωτάθλημα. Έχουμε δύσκολο παιχνίδι την Τετάρτη και μετά ακολουθεί ένας τελικός με τον ΠΑΟΚ.

Βλέπουμε πολλές ομάδες να είναι ανεβασμένες αλλά εμείς είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. και πρέπει να το δείχνουμε μέσα στο γήπεδο και να κερδίζουμε όπου και αν πάμε. Δεν είχαμε τη συγκέντρωση που έπρεπε, ήταν το μυαλό μας στο UEFA Champions League. Δεν ήταν καλό αποτέλεσμα, κοιτάμε μπροστά που έχουμε δύο κρίσιμα ματς».

Ρομπέρτο:

Συμφωνείς ότι οι αγώνες πριν από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, όπως ο σημερινός έχουν ιδιαιτερότητες και προσεγγίζουν με διαφορετικό τρόπο, οι παίκτες αυτά τα ματς;

«Όχι δεν είναι έτσι. Όλα τα παιχνίδια είναι για μας ίδια. Σήμερα ήταν επίσης ένα σημαντικό παιχνίδι για μας. Θέλαμε να το δούμε σαν σημαντικό παιχνίδι, θέλαμε να το κερδίσουμε. Εμείς έχουμε την υποχρέωση να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια και αυτή τη στιγμή έχουμε να παίξουμε ένα επίσης σημαντικό παιχνίδι, όμως, δεν έχει καμιά διαφορά από το σημερινό».

Συμφωνείς ότι το διάστημα από το 20’ ως το τέλος του πρώτου μέρους ήταν καθοριστικό για την εξέλιξη αγώνα;

«Ναι πιστεύω πως ξεκινήσαμε το πρώτο μισάωρο πολύ καλά, είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, είχαμε καλές επιθέσεις, όμως μετά όμως από αυτό το λεπτό, διευκολύναμε πολύ τον αντίπαλο, που στην αρχή δεν είχε αυτές τις ευκολίες και του δώσαμε την ευκαιρία να παίξει καλά».

Αν αισιοδοξεί πως ο Ολυμπιακός την Τετάρτη θα προσθέσει έναν ακόμα κρίκο στην αλυσίδα των καλών εμφανίσεων στην Ευρώπη:

«Ναι, είμαι πολύ αισιόδοξος. Πιστεύω ότι είναι μοναδική αυτή η ευκαιρία που μας δίνεται να ξεκινήσουμε το Champions League με δύο συνεχόμενες νίκες. Θα είμαστε πανέτοιμοι θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να γίνει έτσι».  

Share and Enjoy !

0Shares
0 0