Γκιγιέρμε: Πιο δυνατοί του χρόνου!!!

Τα γκολ και τι πέρασε από το μυαλό του αν βάλει και 3ο γκολ ο Γκιγιέρμε, αλλά  και οτι ο Ολυμπιακός θα είναι ποιο δυνατός του χρόνου δήλωσε ο mvp του αγώνα.

Ο Βραζιλιάνος χαφ είπε στη NOVA μετά τον αγώνα:
«Δεν ξέρω τι συμβαίνει και σκοράρω. Είμαι πολύ χαρούμενος για το ότι σκοράρω, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα κερδίζει. Θα πάμε στο επόμενο παιχνίδι με αυτοπεποίθηση. Ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε έτσι. Το χατ τρικ πέρασε από το μυαλό μου και η αλήθεια είναι πως δεν έχω κάνει ποτέ χατ τρικ στην καριέρα μου! Δεν είναι αυτό το πιο σημαντικό, αλλά ήθελα να συνεχίζω να παίζω και να δίνω ασίστ. Μπορεί να πετύχω ασίστ κάποια στιγμή στο μέλλον. Στο ημίχρονο συζητούσαμε την φάση στην οποία θα μπορούσα να κάνω χατ τρικ, αλλά δεν είναι αυτό το πιο σημαντικό».
Για την φετινή χρονιά του Ολυμπιακού είπε: «Φέτος κάναμε κάποια λάθη, αλλά σε γενικές γραμμές κάναμε μια καλή χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας και ελπίζω ότι την επόμενη θα τα πάμε ακόμα καλύτερα και θα ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας».
Για τον Πέδρο Μαρτίνς τόνισε: «Ο προπονητής δίνει αυτοπεποίθηση στους παίκτες. Κάνουμε πολύ σκληρή προπόνηση και γι αυτό είμαστε έτοιμοι να το δείξουμε στις προπονήσεις. Έχουμε πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, όχι μόνο αυτούς που παίζουν, αλλά σε όλη την ομάδα. Η καθοδήγηση του προπονητή μας και η ποιοτικοί ποδοσφαιριστές βγάζουν στο χορτάρι αυτό το αποτέλεσμα».
Για την επόμενη σεζόν σχολίασε: «Σίγουρα του χρόνου θα είμαστε πολύ δυνατοί και πιο δυνατοί, γιατί θα έχουμε την δίψα να τα καταφέρουμε».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0