Γιατί είμαστε ΟΛΟΙ ΤΡΕΛΟΊ ΚΑΙ ΠΑΛΑΒΟΊ  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Ερυθρός Αστέρας 1-0

Ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση με γκολ του Ελ Αραμπι στο 87′.μετα απο εκτέλεση πέναλτι.

 

O Oλυμπιακος με το γκολ του Ελ Αραμπι, πήρε την πρόκριση για το κύπελλο ουεφα.

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καλογεροπούλος
1ο ημίχρονο 0-0
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι, και προσπάθησε απο πλάγια να κάνει κάποιες επίθεσης. Όμως η επιλογές δεν του βγήκαν παρά την συνεχής πίεση ατά πρώτα λεπτά. Ο Αστέρας ήρθε να παίξει αμυντικά και αυτό έκανε απο Τα πρώτα λεπτά. Παρ όλα αυτά ο Ολυμπιακός κυρίως με τον Ποντενσε βρήκε χώρους αλλά δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί, έτσι ώστε να βγει μια καλή ευκαιρία. Η πρώτη καλή ευκαιρία του Ολυμπιακού ήρθε στο 25′ απο σουτ του Γκιγιερμε όπου απέκρουσε με γροθιές ο Μπογιαν. Ο Ολυμπιακός είχε και άλλη ευκαιρία καθώς από σουτ του Καμάρα απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Αστέρα, και στην επαναφορά ο Μασουρας έπιασε πάλι το σουτ αλλά ο τερματοφύλακας ήταν σε ετοιμότητα καθ έτσι έδιωξε σε κόρνερ. Η μεγάλη ευκαιρία ήρθε από τον Ερυθρό Αστέρα όπου ο Σεμεδο έκανε πέναλτι στον Μάριν στο 45′ αλλά ο Γερμανός εστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Σα Με τον Ολυμπιακό να γλυτώνει το Γκολ.

2ο Ημίχρονο 1-0

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά, καθώς ήθελε το γκολ για του φύγει το άγχος. Και αυτό φάνηκε καθώς στο 47′ ειχε είδη δύο τελικές. Πρώτα ένα σουτ Με τον Ποντενσε και στην συνέχεια με μια κεφαλιά Ελ Αραμπι.
Στο 55′ ο Γκιγιερμε έπιασε το δυνατό σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας έδιωξε φοβερά σε κόρνερ. Στο 60′ ο Ελ Αραμπι απο κεφάλια σημαδεύει το δοκάρι. Ο Ολυμπιακός πίεσε και στο 75′ ο Ποντενσε δεν μπόρεσε να βάλει το γκολ μέσα από την μικρή περιοχή.
Η λύτρωση ήρθε ήρθε στο 85′ λεπτό όπου ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι, με τον Ελ Αραμπι να εκτελεί και να κάνει το 1-0, μαζί με το γκολ πέτυχε και τους 32 του Europa league.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0