Δωρεάν εισιτήρια για τους κατόχους διαρκείας από την ΠΑΕ

Δωρεάν εισιτήρια για τους κατόχους διαρκείας από την ΠΑΕ

Ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς τους φιλάθλους της ομάδας μας, κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.

kosmos

H ΠΑΕ Ολυμπιακός θα προσφέρει δωρεάν εισιτήρια στους κατόχους διαρκείας του Ολυμπιακού, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν τον εντός έδρας αγώνα μας με την Ξάνθη, χωρίς ευθύνη της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα διαθέσει ένα εισιτήριο για κάθε κάτοχο εισιτηρίου διαρκείας, στην ίδια ή σε παρακείμενη θύρα του γηπέδου.

Κάθε κάτοχος θα έχει τη δυνατότητα να πάρει το δωρεάν εισιτήριο σε έναν από τους τέσσερις επόμενους αγώνες της ομάδας μας στο «Γ. Καραϊσκάκης», ανάλογα πάντα με τη διαθεσιμότητα και με τη σειρά προτεραιότητας.

Για τον αγώνα της Super League με στον Αστέρα Τρίπολης που θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», την Πέμπτη 19/3/2015 και ώρα 16:45, ενημερώνουμε τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας τα εξής:

Τα δωρεάν εισιτήρια θα διατεθούν από το εκδοτήριο του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης», που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 17, την Πέμπτη από τις 10:00 έως τις 16:00, με την επίδειξη της κάρτας εισιτηρίου διαρκείας και του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας των Θυρών VVIP, VIP & 33 θα εξυπηρετηθούν από το booth των VVIP που βρίσκεται δεξιά της κεντρικής πύλης, κατά τον ίδιο τρόπο και ώρες.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας των Θυρών 4 & 6 θα εξυπηρετηθούν από τα εκδοτήρια που βρίσκονται μπροστά από τα γηπεδάκια 5×5, κατά τον ίδιο τρόπο και ώρες.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0