Απορρίφθηκε η προσφυγή Μοντέστο από το Διαιτητικό Δικαστήριο

Απορρίφθηκε η προσφυγή Μοντέστο από το Διαιτητικό Δικαστήριο

Στους τέσσερις μήνες παρέμεινε η απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους που έχει επιβληθεί στον Φρανσουά Μοντέστο, αφού το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή του Γάλλου.

Απορρίφθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, όπου είχε προσφύγει ίδιος, η προσφυγή του Φρανσουά Μοντέστο και έτσι παρέμεινε η ποινή της απαγόρευσης εισόδου τεσσάρων μηνών στους αγωνιστικούς χώρους από τον ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Μια ποινή η οποία όχι μόνο είναι βαριά αλλά και αυστηρότερη σε σχέση με «καμπάνες» σε παράγοντες άλλων ομάδων για παρόμοια περιστατικά (σύμφωνα με τον παρατηρητή του αγώνα κ. Βρακά, ο οποίος τιμωρήθηκε πρωτόδικα για έλλειψεις στην έκθεσή του, ο Μοντέστο του είπε «θα δεις τι θα πάθεις» και τον ακούμπησε στο πρόσωπο.

Αναλυτικά η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου:

Αριθμός απόφασης 81/2017

Υπόθεση: Προσφυγή του FRANCOIS MODESTO, Τεχνικού Διευθυντή της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά της υπ΄ αριθμόν 38/2017 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

Απόφαση: Δικάζει με παρόντα τον προσφεύγοντα, την προσφυγή του FRANCOIS MODESTO τεχνικού Διευθυντή της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά της με αριθμό 38/2017 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων. Απορρίπτει ως απαράδεκτη την προσφυγή.

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0