Βαγγέλης Μαρινάκης : «Έχω πάθος με τον Ολυμπιακό»

Βαγγέλης Μαρινάκης : «Έχω πάθος με τον Ολυμπιακό»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην ομιλία του, σημείωσε πως έχει πάθος με τον Ολυμπιακό και παρά τον πόλεμο που δέχεται από τους αντιπάλους, ο σύλλογος θα συνεχίσει να γιγαντώνεται και να πρωτοπορεί.

marinakis

Αναλυτικά :
«Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, έχω πάθος με τον Ολυμπιακό, καθημερινά δίνουμε μάχη ώστε ο Ολυμπιακός να κατακτά πρωταθλήματα, Κύπελλα και να προσπαθεί για το καλύτερο στην Ευρώπη. Παρά τον πόλεμο που έχουμε από τους αντιπάλους μας και από τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, μοχθούμε για το καλύτερο δυνατό. Δουλεύουμε καθημερινά ώστε ο Ολυμπιακός να έχει επιτυχίες σε όλα τα αθλήματα. Ο Ολυμπιακός έχει επιτυχίες σε όλα τα αθλήματα, σε βόλεϊ, πόλο, μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο. Θέλουμε να δίνουμε χαρά στους φιλάθλους μας. Και σε ό,τι αφορά την πόλη του Πειραιά, παλεύουμε για ό,τι καλύτερο. Αυτό το βλέπουμε και με τα μάτια μας καθημερινά και είμαι πολύ χαρούμενος που με τίμησε ο πρόεδρος της ΠΕΦΟ κ. Μπαρμπής και θα ήθελα να συνεχίσει με το ίδιο πάθος το έργο του για αυτό που λατρεύει», ήταν τα λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Να σημειωθεί πως το «παρών» εκτός των άλλων έδωσαν ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κωνσταντίνος Καραπαπάς, ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου, Θωμάς Μπίχτας, οι παλαίμαχοι Ηλίας Ρωσίδης και Γιώργος Κωττάκης, αλλά και διάφοροι σύνδεσμοι της ΠΕΦΟ.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0