Ρόνι Λόπες: «Θα τα δώσω όλα για αυτή τη φανέλα»

Ρόνι Λόπες: «Είμαι ο παίκτης που θέλει ο κόσμος»

Δείτε την εκπομπή μας

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επίσημη ανακοίνωση για την απόκτησή του από τον Ολυμπιακό, προχώρησε ο Ρόνι Λόπες! Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρόλευκων» τόνισε χαρακτηριστικά:

«Γνωρίζω ότι είναι ένας μεγάλος σύλλογος που κερδίζει πάντα όλους τους τίτλους στην Ελλάδα και είναι μία μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη. Έχω δει κάποια παιχνίδια της στο Champions League και πάντα μου άρεσε αυτή η ομάδα. Γνωρίζω λοιπόν ότι είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα.

Αυτό που θέλω είναι βοηθάω την ομάδα να κερδίζει, να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Επίσης να βάζω γκολ, να δίνω ασίστ και να κάνω το καλύτερα για την ομάδα αυτή.

Είμαι παίκτης με έκρηξη, έχω δυνατό σουτ και ήρθα εδώ για να βοηθήσω να βάλουμε περισσότερα γκολ, ελπίζω. Αυτό είναι που θέλει ο κόσμος, αυτό είναι που θέλω να κάνω και που είναι ο στόχος στο ποδόσφαιρο. Επίσης μου αρέσει να ντριμπλάρω, κάτι που εξίσου απολαμβάνει ο κόσμος.

Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα όσο καλύτερα μπορώ και θα τα δώσω όλα για αυτή τη φανέλα.

Σας ευχαριστώ πολύ για όλη τη στήριξη από τότε που ήρθα εδώ, ήταν πολύ σημαντική για εμένα και ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο και να σας δώσω πολλές χαρές».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0