Ντοσεβί: «Ανυπομονώ να παίξω στο Καραϊσκάκη»

Ντοσεβί: «Ανυπομονώ να παίξω στο Καραϊσκάκη»

Ο Ματιέ Ντοσεβί τόνισε ότι θα γίνεται καλύτερος σε κάθε παιχνίδι, δήλωσε ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό κι έδειξε ανυπόμονος να αγωνιστεί στο Γ.Καραϊσκάκης

C2FC7F68972A635C3FEF84824DC912ED

Ο Γάλλος άσος των Πειραιωτών μίλησε για την εμπειρία του ICC στις ΗΠΑ κι επισήμανε ότι μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής, όμως προτιμάει να παίζει στα άκρα. 

«Ήταν μία ωραία περιπέτεια για μένα και την ομάδα. Κάνα,με ένα καλό τουρνουά και δείξαμε ότι έχουμε καλό σύνολο. Σε όλα τα παιχνίδια πήγαμε καλά με ανάλογη απόδοση. Ωστόσο δεν σταματάμε εδώ, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, ώστε να είμαστε απόλυτα έτοιμοι στο ξεκίνημα της σεζόν», ανέφερε αρχικά ο Ντοσεβί στον «Γαύρο» και πρόσθεσε αναφορικά με την προσαρμογή του:

«Η αλήθεια είναι ότι προσπαθώ. Νομίζω ότι θα γίνομαι καλύτερος από παιχνίδι σε παιχνίδι. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό και θέλω να δείξω τι μπορώ να κάνω. Πηγαίνουν καλά τα πράγματα μέχρι τώρα και είμαι ευτυχισμένος». 

Σχετικά με τη θέση που του αρέσει να παίζει, είπε πως: «Ο προπονητής ήθελε να με δει παντού. Και μπορώ να αγωνιστώ σε όλες τις θέσεις, αλλά η αγαπημένη μου θέση είναι ακραίος μέσος. Σίγουρα είναι απόφαση του προπονητή κι αυτός θα επιλέξει πολύ θα αγωνίζομαι». 

Όσο για την υποστήριξη των οπαδών του Ολυμπιακού: «Ανυπομονώ να αγωνιστώ στο Καραϊσκάκη, ξέρω ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού δημιουργούν πολύ θερμή ατμόσφαιρα και χαίρομαι που θα αρχίσω να τη ζω από κοντά μέσα σε λίγες ημέρες».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0