Μίτσελ: «Υποχρεωμένοι να βελτιωθούμε»

Μίτσελ: «Υποχρεωμένοι να βελτιωθούμε»

Ικανοποιημένος από τη νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στη Νίκη Βόλου εμφανίστηκε στην προπόνηση του Ολυμπιακού ο Μίτσελ που τόνισε όμως πως η ομάδα χρειάζεται βελτίωση σε κάποιους τομείς.

211701

Όταν ξεκινάς με νίκη το πρωτάθλημα είναι λογικό να είσαι ικανοποιημένος. Το ίδιο συνέβη και με τον τεχνικό του Ολυμπιακού, ο οποίος μίλησε στους παίκτες του για το 3-1 κόντρα στη Νίκη Βόλου, τονίζοντας τη σημασία του να παίζει καλά η ομάδα και να αποδίδει ωραίο ποδόσφαιρο μπροστά στον κόσμο της. 

Παράλληλα, ο Μίτσελ αναφέρθηκε και στο γεγονός πως οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να συνεχίσουν να αναζητούν τη βελτίωση και να γίνονται καλύτεροι με το πέρασμα του χρόνου. 

«Είναι σημαντικό για τον κόσμο μας να κερδίζουμε στην έδρα μας και να μπορούμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Αυτή η πρώτη νίκη ήταν σπουδαία και για εμάς αλλά και για τους φιλάθλους μας. Είμαστε υποχρεωμένοι όμως να προχωρήσουμε και να βελτιωθούμε. Υπάρχουν πράγματα στα οποία πρέπει άμεσα να γίνουμε καλύτεροι» τόνισε κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο Ισπανός προπονητής. 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0