Νενέ: “Δεν θα υπογράψω στον Ολυμπιακό”

Τελικά και παρά τα όσα γράφτηκαν στον Τύπο, ούτε φέτος φαίνεται πως θα γίνει η… περιβόητη μεταγραφή του Νενέ στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τα όσα φέρεται να δήλωσε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, στην βραζιλιάνικη ιστοσελίδα «revistadigitaldenoticias.com.br»!

nenes

 

Ο Βραζιλιάνος άσος αποκάλυψε πως δεν θα φορέσει τα «ερυθρόλευκα», λόγω της αβεβαιότητας στη χώρα μας από τις δραματικές πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων, ενώ θυμίζουμε ότι πριν λίγο καιρό, είχε αποκαλύψει (πάλι ο ίδιος!) πως θα συνεχίσει την καριέρα του στον Θρύλο, όμως τώρα φαίνεται να το μετάνιωσε και… άλλαξε «τροπάριο»!

«Υπάρχουν πολλές καταστάσεις οι οποίες δεν είναι ξεκάθαρες. Ξέρω πως η Ελλάδα βρίσκεται σε μεγάλη κρίση και στην Ευρώπη περιμένουν εξελίξεις. Είναι προτιμότερο να περιμένω και γι΄ αυτό, αποφάσισα να μην υπογράψω στον Ολυμπιακό.

Η ομάδα έχει χρήματα, αλλά δεν γίνεται να μην σε επηρεάζουν αυτές οι εξελίξεις. Μου έλεγαν πως θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με την χώρα, όμως τελικά πήρα την απόφασή μου», φέρεται να δήλωσε ο 34χρονος Νενέ στο εν λόγω σάιτ, βάζοντας ουσιαστικά τέλος στις πιθανότητες μεταγραφής του στο λιμάνι, εάν όντως έκανε την συγκεκριμένη δήλωση και δεν είναι… αποκύημα της φαντασίας των Βραζιλιάνων, ή εν πάση περιπτώσει, να αποδόθηκαν λάθος τα λεγόμενα του.

 

 

πηγή: Thrylos.com

Share and Enjoy !

0Shares
0 0