Μίτσελ: ”Ελπίζω να είναι… κακοί”

Η Γιουβέντους αποτελεί τον επόμενο αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Champions League, με τη «Μεγάλη Κυρία» να έρχεται για μια ακόμα φορά στην Ελλάδα για να παίξει με τον Θρύλο.

d5f75_1067728

Η «Tuttosport» από τη μεριά της, που εδρεύει στο Τορίνο και έχει ειδίκευση στο ρεπορτάζ της «Μεγάλης Κυρίας», φιλοξενεί δηλώσεις του τεχνικού του Ολυμπιακού, ο οποίος θέλει… κακούς τους παίκτες του, γεμάτους πάθος δηλαδή.

«Στο ποδόσφαιρο μπορείς να αντιμετωπίσεις έναν δυνατό ή έναν πιο αδύναμο αντίπαλο, όμως, ανεξαρτήτως του πόσο ισχυρός είναι, εσύ πρέπει πάντα να μάχεσαι για να πηγαίνεις μπροστά. Ελπίζω οι παίκτες μου να είναι διαρκώς κακοί, με την καλή έννοια, στον αγωνιστικό χώρο. Μόνο έτσι μπορούν να παράγουν ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου. Η ομάδα μου πρέπει να είναι πάντα έτοιμη για το μάξιμουμ», ανέφερε ο Μίτσελ και κατέληξε.

«Η εμπειρία δεν μας λείπει και κατά συνέπεια υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να δώσουμε μάχη για ένα θετικό αποτέλεσμα. Το μυστικό; Να επιβάλλεις πάντα το στιλ παιχνιδιού σου, δίχως να αλλάζεις αναγκαστικά κάποια πράγματα. Κατοχή μπάλας, επίθεση και άμυνα με συνέπεια».

πηγή: gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0