”Μάχη” για το κεντρικό δίδυμο

Τέσσερις είναι οι κεντρικοί αμυντικοί του Ολυμπιακού που θα… κονταροχτυπηθούν φέτος για το βασικό σχήμα.

Screen Shot 2013-09-28 at 10.48.45 PMΟ ανταγωνισμός στην αμυντική διάταξη του Ολυμπιακού και φέτος θα είναι πιο έντονος από ποτέ!


Ο Μίτσελ έχει ήδη στην διάθεσή του, τους Σιόβα, Αβραάμ και Αμπιντάλ με τους οποίους δούλεψε και δουλεύει στην προετοιμασία ενώ εφόσον δεν πουληθεί ο Κώστας Μανωλάς σε ομάδα του εξωτερικού, θα έχει έναν ακόμα… ενδεκαδάτο κεντρικό αμυντικό.

Από τις εναλλακτικές του υπάρχει βέβαια και ο νεαρός Αυλωνίτης όμως στην πρώτη γραμμή και… πανέτοιμοι να παλέψουν για μία θέση στην ενδεκάδα είναι αυτοί οι τέσσερις. Ο Δημήτρης Σιόβας κάνει έως τώρα μία πολύ καλή προετοιμασία, ο Αβραάμ είναι πολύ ανεβασμένος, ενώ ο Μίτσελ περιμένει πολλά και από τον Ερίκ Αμπιντάλ. Ο δε Κώστας Μανωλάς έχει κάνει ένα πολύ καλό Μουντιάλ.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει δοκιμάσει σχεδόν τα… πάντα για το κεντρικό αμυντικό δίδυμο και αναμένει και την ένταξη του Μανωλά στην προετοιμασία των ερυθρόλευκων για να μπορέσει να δουλέψει ακόμα καλύτερα. Δεν είναι βέβαια τυχαίο πως τους κορυφαίους του κεντρικούς αμυντικούς τους βάζει συχνά δίπλα σε πιτσιρικάδες προκειμένου να παίρνουν εμπειρίες και να βελτιώνονται. 

Το σίγουρο πάντως είναι πως ο Σιόβας έχει πάρει πολλούς πόντους από την έως τώρα εικόνα του, όπως και ο Αμπιντάλ λόγω της εμπειρίας και της ποιότητάς του.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0