Μπέντο: «Δυσαρεστημένοι που δεν κερδίσαμε»

Μπέντο: «Δυσαρεστημένοι που δεν κερδίσαμε»

Τι δήλωσαν οι προπονητές των Ολυμπιακού και Γιουνγκ Μπόις μετά το παιχνίδι

bento olympiakos

Ανάμεικτα συναισθήματα άφησε στον Πάουλο Μπεντο η ισοπαλία κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις, ωστόσο εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόκριση του Ολυμπιακού στους «32» του Europa League.

«Ο πρώτος μας στόχος ήταν να προκριθούμε και τα καταφέραμε. Θέλαμε, βέβαια, να προκριθούμε κερδίζοντας το παιχνίδι. Στο πρώτο παιχνίδι και οι δύο ομάδες δεν εμφάνισαν καλό πρόσωπο. Στο δεύτερο μέρος είχαμε περισσότερες ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερα γκολ. Ο αντίπαλός μας πέτυχε γκολ στη μία ευκαιρία που δημιούργησε. Η ισοπαλία ήρθε από έλλειψη αποτελεσματικότητας. Είμαστε δυσαρεστημένοι που δεν κερδίσαμε, αλλά ικανοποιημένοι για την πρόκριση», δήλωσε ο Πορτογάλος.

Χίτερ: «Δεν υπήρχε ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο»

Στην ανωτερότητα της Γιουνγκ Μπόις στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε ο τεχνικός των Ελβετών, Άντολφ Χίτερ, μετά το ματς.

«Σίγουρα δεν με ευχαριστεί το αποτέλεσμα, αλλά στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχε ο Ολυμπαικός, παρ’ όλα αυτά έβαλε δύο γκολ. Στο δεύτερο αντιδράσαμε, είχε και η Γιουνγκ Μπόις τις ευκαιρίες, όπως κι ο αντίπαλος, για ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά δεν τα καταφέραμε…», ανέφερε αρχικά ο Αυστριακός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Δεν θα άλλαζα κάτι. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε με τακτική, πειθαρχημένα. Αν ήθελα κάτι, θα ήταν να είχαμε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην τελική πάσα».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0