Η Μητέρα των Μαχών Πλησιάζει!!!

Ο Ερυθρός Αστέρας φιλοξενεί αύριο καλώς εχόντων των πραγμάτων την ομάδα Σπάρτακ, οι άνθρωποι του Συλλόγου όμως έχουν στραμμένη την προσοχή τους αλλού. Από το Βελιγράδι Ερυθρός Πράκτωρ 7 για το redvoice.gr

donjisrem1

 Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής αναφέρουν πως το αυριανό προγραμματισμένο παιχνίδι Ερυθρός Αστέρας-Σπάρτακ μάλλον θα αναβληθεί μαζί με όλα τα υπόλοιπα της ημέρας για το φόβο επεισοδίων λόγο του gay parade αν διεξαχθεί τελικά στην πόλη.

Μπορεί ο 11ος γύρος του Σέρβικου πρωταθλήματος να είναι ακόμα μακριά μιας και αύριο ξεκινά ο 7ος κάποια πράγματα όμως έχουν ήδη δρομολογηθεί. Όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια έτσι και φέτος ιδιαίτερα αυστηρά θα είναι τα μέτρα ασφαλείας για το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Παρτίζαν. Οι εργαζόμενοι του Μαρακάνα  έχουν ήδη ξεκινήσει στην κυριολεξία να ξηλώνουν το γήπεδο από όπου είναι να περάσουν οι φίλαθλοι των αιώνιων αντιπάλων. Με βάση λοιπόν τις προηγούμενες πολύ κακές εμπειρίες δεν θα μείνει τίποτα στην θέση του, από καθίσματα, πόρτες, φωτιστικά, μέχρι οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί ο νου σας που μπορεί να καταστραφεί ή να μετατραπεί σε όπλο κι αυτό διότι οι φίλαθλοι της Παρτιζαν όποτε και να έχουν επισκεφτεί το Μαρακάνα  το μόνο που έχουν ως σκοπό είναι το να προκαλέσουν όσο μεγαλύτερες ζημιές γίνετε κι όχι μόνο. Η Αστυνομία του Βελιγραδίου με την σειρά της έχει ξεκινήσει από τώρα τις διαβουλεύσεις με τους ανθρώπους των δύο Συλλόγων για τα διαδικαστικά. Σε ρυθμό ντέρμπι, τι ντέρμπι, εμπόλεμης ζώνης ήθελα να πω, θα βρεθεί για ακόμη μία φορά σχεδόν όλο το Βελιγράδι καθώς θα κλειστούν πολλοί δρόμοι, λίγοι θα κυκλοφορούν και τα ΜΜΜ θα προσαρμοστούν κι αυτά αναλόγως ενώ η ατμόσφαιρα εντός κι εκτός γηπέδου θα μυρίζει μπαρούτι όπου η παραμικρή σπίθα θα είναι αιτία όχι απλά πολέμου αλλά ολοκαυτώματος. Δεν θα τους χαλάσει το τσιμέντο, εύχομαι να κάνει και κρύο!!!

839782-14310808-640-360

Στην πρώτη γραμμή για τον Ερυθρό Αστέρα και μέσω της επίσημης σελίδας μου στο facebook