Διαψεύδουν τον Γεωργέα

Διαψεύδουν τον Γεωργέα

d

Έξι ποδοσφαιριστές της Βέροιας, ο φροντιστής και ο γυμναστής κατέθεσαν ενόρκως ότι ο Γεωργέας και ο Καλαϊτζίδης ψεύδονται όσον αφορά τις καταγγελίες τους για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

OΙ Καφές, Καλτσάς με ένορκες καταθέσεις τους διέψευσαν τον Νίκο Γεωργέα, αλλά και τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, σχετικά με όσα κατήγγειλα για το ματς Ολυμπιακός-Βέροια 3-0

Τελικά  αυτή η ιστορία του αγώνα Ολυμπιακός-Βέροια 3-0 έχει πολλές ανατροπές, αφού μετά την αποκάλυψη τηλεοπτικής εκπομπής ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι κατηγορούμενος σύμφωνα με τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, προέκυψε το ρεπορτάζ που ήθελε τον αθλητικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Πετρόπουλο να μη προχωρά σε άσκηση πειθαρχικής δίωξης, καθώς θεωρεί πως δεν προκύπτουν στοιχεία κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη από τις καταθέσεις των Νίκου Γεωργέα και Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Και σαν να μην έφτανε αυτό,  πριν από λίγο αποκαλύφθηκε ότι ο Παντελής Καφές και ο Νίκος Καλτσάς διαψεύδουν τα όσα ισχυρίστηκε ο Νίκος Γεωργέας αλλά και ο Δημήτρης Καλαιτζίδης!

Ο Παντελής Καφές τονίζει ότι αντικαταστάθηκε, γιατί ήταν τραυματίας και όχι επειδή δεν ήθελε να πάρει μέρος σε “στημένο” ματς, όπως ισχυρίσθηκε ο Γεωργέας. Ο Νίκος Καλτσάς μάλιστα λέει ότι ο Γεωργέας έκατσε δίπλα του στον πάγκο μετά την αλλαγή του, του είπε πόσο καλή ομάδα είναι ο Ολυμπιακός και ότι βγήκε τραυματίας! Αμφότεροι πάντως τονίζουν ότι δεν ήταν στο ημίχρονο του αγώνα στα αποδυτήρια. Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσαν ο Παντελής Καφές ήταν στο φυσιοθεραπευτήριο, ενώ ο Νίκος Καλτσάς έκανε ζέσταμα.

Τον Γεωργέα διαψεύδουν και οι ποδοσφαιριστές Κοτταρίδης, Αμαραντίδης, Παυλίδης, Τζημογιάννης Κυριακίδης , ο φροντιστής, Θανάσης Βούλγαρης, καθώς και ο γυμναστής, Αναστάσιος Τυφλίδης.

http://www.sport24.gr/football/omades/Olympiakos/diapseudoyn-ton-gewrgea.3464673.html

Share and Enjoy !

0Shares
0 0