Παπαδόπουλος: «Δεν έχει άγχος και γι’ αυτό είναι επικίνδυνη»

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÓÕÍÅÍÔÅÕÎÇ ÔÕÐÏÕ ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS PRESS CONFERENCE

Διαβάστε όσα είπε στη Συνέντευξη Τύπου πριν από το παιχνίδι της έκτης αγωνιστικής με τους Βέλγους.

Πόσο μεγάλη πρόκληση είναι για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού το γεγονός ότι διεκδικούν την πρόκριση στους 16 της διοργάνωσης;

«Είναι μία τεράστια πρόκληση και για εμάς τους ποδοσφαιριστές και για τον σύλλογο. Όλοι ξέρουμε πως είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση που είναι ο στόχος μας. Θέλουμε να συνδυάσουμε την πρόκριση και με ένα καλό παιχνίδι».

Έχεις παίξει πολλά παιχνίδια τέτοιων συνθηκών. Πιστεύεις ότι το κίνητρο είναι αρκετό για να έρθει η νίκη;

«Είναι τεράστιο κίνητρο για όλους μας. Θέλουμε την πρόκριση, είναι από τα σημαντικότερα παιχνίδια. Δεν παύει να είναι ένα παιχνίδι όπως τα υπόλοιπα και έτσι πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Η φανέλα που φοράμε από μόνη της αποτελεί κίνητρο. Αυτό που θέλουμε είναι να ικανοποιήσουμε τον κόσμο και να πανηγυρίσουμε την πρόκριση».

Σε ποια κατάσταση βρίσκεσαι μετά τον τραυματισμό σου;

«Όσον αφορά στον εαυτό μου είμαι καλά αυτή την στιγμή. Το σημαντικότερο αυτή την στιγμή είναι η ομάδα και λιγότερο η δική μου κατάσταση. Το παιχνίδι θα κριθεί στην θέληση και στο πάθος που θα έχει η μία από τις δύο ομάδες. Πιστεύω πως έχουμε όλα αυτά τα στοιχεία εμείς. Το έχουμε δείξει και στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, αλλά το σημαντικότερο είναι η ουσία και αυτή είναι η νίκη».

Πόσο πιο επικίνδυνη περιμένεις την Άντερλεχτ;

«Η άποψη μου είναι πως είναι μία πολύ καλή ομάδα η Άντερλεχτ. Επιθετικά έχει καλούς ποδοσφαιριστές. Το γεγονός πως είναι αδιάφορη την κάνει επικίνδυνη γιατί δεν έχει άγχος. Το παιχνίδι θα κριθεί στην θέληση και στο πάθος που θα έχουμε εμείς. Πρέπει να μπούμε αποφασισμένοι και να μπούμε δυνατά από την αρχή. Πιστεύω πως και με τον κόσμο θα πάρουμε την πρόκριση».

Απουσιάζουν δύο σημαντικοί παίκτες, ο Μήτρογλου και ο Μανιάτης. Πιστεύεις ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές για να καλύψουν το κενό τους;

«Είναι αλήθεια πως είναι δύο σημαντικοί ποδοσφαιριστές για την ομάδα, αλλά αλήθεια είναι ότι υπάρχουν και πολλοί ικανοί στο ρόστερ μας και όλοι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και θα καλύψουν το κενό. Όποια παιδιά κληθούν να παίξουν θα δώσουν και την ψυχή τους σε αυτό το παιχνίδι».

Η Άντερλεχτ δεν έχει κάποιο κίνητρο σε αυτό το παιχνίδι. Πιστεύετε θα παίξει αδιάφορα σε αυτό το ματς;

«Από αυτά που έχω δει και τα προηγούμενα χρόνια νομίζω πως δεν υπάρχουν ομάδες που έρχονται να παίξουν χαλαρά. Περιμένουμε την Άντερλεχτ να έρθει και να αντιμετωπίσει κανονικά αυτό το παιχνίδι».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0