Με περισσότερους από 3500 οπαδούς στο πλευρό του

Με περισσότερους από 3500 οπαδούς στο πλευρό του

Πάνω από 3500 χιλιάδες θα είναι οι φίλοι του Ολυμπιακού που θα φιλοξενηθούν στην “East Stand” του “Old Trafford”, ενώ αρκετοί έχουν προμηθευτεί εισιτήρια ανάμεσα σε οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

mesa

Τεράστια είναι η ζήτηση των φιλάθλων του Ολυμπιακού για τα εισιτήρια του επαναληπτικού κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος  θα διεξαχθεί στις 19 Μαρτίου στο θρυλικό “Old Trafford”.

Οι Πειραιώτες ταξιδεύουν στην Αγγλία με προίκα στις αποσκευές τους το 2-0 από τον πρώτο αγώνα στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” και θέλουν γράψουν ιστορία, αποκλείοντας μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου, παίρνοντας οι ίδιοι το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Champions League.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού θέλουν να είναι παρόντες σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια της ομάδας τους και μέσα σε ελάχιστες ώρες εξαφάνισαν και τα 3.500 εισιτήρια που έδωσαν οι Άγγλοι. Όμως αυτά αποδείχθηκαν πολύ λίγα για να καλύψουν τις ανάγκες των “ερυθρολεύκων”.

Η ζήτηση είναι τόσο μεγάλη με αποτέλεσμα οι Πειραιώτες να έχουν σε αναμονή περίπου 1.000 άτομα ώστε να πάρουν κάποια από αυτά σε ενδεχόμενα που ορισμένοι ακυρώσουν τις κρατήσεις τους.

Είναι χαρακτηριστικό πως πολλοί Έλληνες φοιτητές από την Αγγλία αλλά και τις γύρω χώρες δεν μπόρεσαν να βρουν εισιτήρια για την θύρα που θα τοποθετηθούν οι  οπαδοί του Ολυμπιακού αλλά πήραν αρκετά “μαγικά χαρτάκια” σε κερκίδες που θα κάτσουν οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι “ερυθρόλευκοι” θα φιλοξενηθούν στην περίφημη κερκίδα “Εast Stand” (εκεί όπου υπάρχει αφιέρωση για την αεροπορική τραγωδία του Μονάχου στις 6 Φεβρουαρίου του 1958), που ανήκει στα πάνω διαζώματα του γηπέδου στο πέταλο (γωνία).

 

 

 

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0