Διαπιστεύσεις ΜΜΕ για την Μπάγερν Μονάχου

Διαπιστεύσεις ΜΜΕ για την Μπάγερν Μονάχου

Ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς τους εκπροσώπους του Τύπου.

foto2

Ενόψει του αγώνα UEFA Champions League με αντίπαλο την Μπάγερν Μονάχου, ο οποίος θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων την Τετάρτη, 16/9 και ώρα 21:45, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους εκπροσώπους του Τύπου για τη διαδικασία έκδοσης ημερήσιων, ονομαστικών διαπιστεύσεων.

Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που επιθυμούν να καλύψουν τον αγώνα από τα δημοσιογραφικά θεωρεία του γηπέδου Καραϊσκάκη, καλούνται να αποστείλουν το αίτημά τους για ονομαστική διαπίστευση προς το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση accreditations@olympiacos.org ή μέσω Fax στον αριθμό +302104131555, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 9/9 και ώρα 21:00.

Μετά το πέρας της προθεσμίας αιτήματα δεν θα γίνονται δεκτά, όπως και αιτήματα που θα αποσταλούν με άλλο τρόπο στο Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ημερήσια ονομαστική διαπίστευση χρειάζονται και οι φωτορεπόρτερ.

Μετά το πέρας της προθεσμίας, το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα ενημερώσει για την πορεία των αιτημάτων και τον τρόπο παραλαβής των καρτών. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή απορία, μπορείτε να καλείτε καθημερινά στον αριθμό +302104143000.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0