Έδωσε ονόματα ο Μαρινάκης (video)

Έκτακτο διοικητικό συμβούλιο με θέμα την δολοφονική επίθεση στο μέλος της ΚΕΔ, Χριστόφορο Ζωγράφο, πρότεινε πριν λίγο στο τακτικό ΔΣ της Σουπερλίγκας με τοποθέτηση προ ημερησίας διάταξης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

μα7

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός πρότεινε το ΔΣ να γίνει παρουσία όλων των ιδιοκτητών , ενώ μίλησε συγκεκριμένα στοιχεία και ονοματεπώνυμα γι’ αυτούς που βρίσκονται πίσω από την επίθεση.

Αποχωρώντας ο κ. Μαρινάκης έκανε αποκαλυπτικές δηλώσεις:

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει δυστυχώς να αντιμετωπίσει μια δολοφονική ενέργεια σε ένα πρόσωπο της ΕΠΟ, στον κύριο Ζωγράφο που είναι μέλος της ΚΕΔ. Είχα ηθική υποχρέωση να έρθω στο ΔΣ και να καταγγείλω με ονοματεπώνυμα γι’ αυτά που με έχουν ενημερώσει οι συνεργάτες μου, για το τι έχει συμβεί τις τελευταίες τρεις ημέρες και έχει άμεση σχέση με τον ξυλοδαρμό του κυρίου Ζωγράφου και την κατάστασή του.

Είμαι διαθέσιμος να με καλέσουν οι αρχές, η αστυνομία, η δικαιοσύνη, αλλά και να πάρουν τα πρακτικά από το σημερινό ΔΣ και να πράξουν ανάλογα. Δεν είναι όμως μόνο οι τελευταίες τρεις ημέρες, είναι κι αυτά που έγιναν πέρυσι στη Γ’ Εθνική, γίνονται φέτος στη Football League και έρχονται του χρόνου στη Σουπερ Λιγκ. . Πρέπει να μας προβληματίσουν όλους.

Θέλω να πω κάτι άλλο. Πριν δυόμιση χρόνια σ έναν φούρνο στην Καλαμάτα υπήρξε ένα ατυχές γεγονός. Με ανώνυμες καταγγελίες τότε οι εισαγγελείς είχαν δώσει εντολή να ανοίξουν το τηλέφωνό μου και των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού, Θεοδωρίδη και Βρέτζου, μας άκουγαν καθημερινά, δεν ξέρω για πόσο διάστημα, είχε γίνει έρευνα σε όλο της το μεγαλείο. Όλα τα ΜΜΕ ασχολήθηκαν και καλά έκαναν , με αυτή την υπόθεση. Πρέπει με τον ίδιο ζήλο και τώρα όλοι αυτοί, αρχές και ΜΜΕ , να αντιμετωπίσουν τις κτηνωδίες του τελευταίου διαστήματος».

[youtube id=”fW260meOdgY” width=”620″ height=”360″]