Αποφασίζει άμεσα ο Ρομπίνιο

Οι εξελίξεις με τον Ρομπίνιο πλέον είναι πλέον στο στόμα του και με το όνομα της ομάδας που θα αποφασίσει.

96169-0,,11067438,00[1]Μίλαν και παίχτης μίλησαν όπως επίσης η ομάδα με τον Ολυμπιακό,και την ομάδα του Κατάρ που ενδιαφέρεται.

Ο Ρομπίνιο μπορεί να ήθελε να πάει σε ομάδα της Χώρας του αλλά δεν βρήκε τα λεφτά που επιθυμούσε και είναι πλέον στο δίλημα ανάμεσα σε Ευρώπη και Κατάρ.

Η Μίλαν απο την πλευρά της άκουσε και τους 2 ενδιαφερόμενους να τις δίνουν κοντά στα λεφτά που θέλει γύρω στα 5 εκατ και να καλύπτουν τα θέλω της,όπως επίσης και ο παίχτης να έχει πρόταση με τα λεφτά που επιθυμεί.

Μπορεί οταν ο Γ.Βρέντζος έφτασε στα γραφεία να είχε διάθεση για δανεισμό αλλα μετά την πρόταση της ομάδας απο το Κατάρ μπήκε δυνατά και για την ομάδα μας για αγορά του παίχτη.Ο Ολυμπιακός δίνει 2.500.000 καθαρά στον παίχτη και γύρω στα 5 εκατ στην Μίλαν για να γίνει ο παίχτης κάτοικος Πειραιά.

Η Μίλαν ξεκαθάρισε πως απο την ίδια είναι όλα οκ και για τις 2 ομάδες αλλα η απόφαση είναι καθαρά στην διάθεση του Ρομπίνιο που δείχνει να θέλει να συμμετέχει στο CH.L .

O Παίχτης πήρε διωρία και απο τις 2 ομάδες για μικρό χρονικό διάστημα για να ανακοινώσει την απόφαση του και πολύ πιθανόν είτε απόψε αργά είτε αυριο να απαντήσει.

πηγή: REDon AIR.com

Share and Enjoy !

0Shares
0 0